2017.12.28 10:48:00 ShoppingGuy

Társ az újévben

Tettél már fogadalmat az új esztendőre? Még nem? A Nesze!szer bloggere azt mondja, ő egy dolgot biztosan megfogad.

hataridonaplo1.jpg

Jövőre sokkal összeszedettebb, tervszerűbb és pontosabb leszek! Ja, hogy ez nem is egy fogadalom, hanem mindjárt három? Mondom akkor egyben! Jövőre lesz egy segítőm: az én határidőnaplóm... amit nem februárig használok! 

Fontos, hogy a szürke, hajszolt pillanatokban is találj valami apró kis örömöt, ami feldobja a pillanataidat. Na, én ezért fordítok roppant nagy gondot a határidő naplóm kiválasztására!



hataridonaplo2.jpg

Az idei felfedezettem

Az Életszövő határidőnapló kreatívoknak készült, olyanoknak, akik nemcsak használják, de teljesen a maguk képére, hangulatára szeretnék formálni napi segítőjüket. Ebben egy alap naptár és sok-sok kis színes, vagy bájos, vagy különleges apróság lesz a segítőjük, minden, ami teljesen egyedivé tehet egy naptárat! Keresd a Librikben, ahol akár a mobiloddal is fizethetsz érte!

hataridonaplo3.jpg

Régi kedvencem

Róth Anikó grafikus többféle kollekcióval készül az új esztendőre, egyik közülük a Budapest néven ismert sorozat, ami egy-egy jellegzetes fővárosi szeglettel a címoldalán jelenik meg. Akinek hiányzik Budapest, vagy aki csak úgy imádja, az szeretni fogja az újév minden napját! A Palomában, az első emeleten megtalálod a boltját, a Kossuth Lajos utca 14-16. szám alatt. 

hataridonaplo4.jpg

Ellenben

Most is kapható az Anti-határidőnapló, ami lassításra késztet, ami egy kicsit kiragad a mókuskerékből, ami időnként figyelmeztet arra, hogy az élet nemcsak határidőtől határidőig tart. A különleges design mellett különleges gondolatiság lehet a társad jövőre! Nagyon sok helyen megvásárolhatod, de menj el például az Írok boltjába, az mindig egy varázslat (Andrássy út 45.)

hataridonaplo5.jpg

Ha anya vagy

De néha úgy érzed, nem vagy eléggé cuki, akkor itt van a Cukimamiktól egy spéci határidőnapló anyabarát extrákkal, jópofa dizájnnal és korrekt naptári felületekkel. Régi igazság, hogy Anya mindent jobban tud, hát még ha van egy jó határidőnaplója! Szépek, színesek belül is az oldalai, matricák is vannak benne, tehát praktikus is. A babás boltokban megtalálod, például a Mom&Beauty-ban a Károly krt. 5. szám alatt.

hataridonaplo6.jpg

Rendben élni

A Rendteremtő határidőnapló még az előzőnél is többet vállal: nemcsak az anyákat segíti, hanem a házimunkában is támaszt nyújt, heti tervezőjében kitér a takarítás, bevásárlás feladataira, mérőóra állások, pipálható listák, minden, amivel kézben tarthatod egy egész család ügyeit. Azért azt megjegyzem, hogy házimunkát nemcsak nők tudnak végezni, sőt! Újpesten, az Erzsébet utca 20. alatt megveheted!

hataridonaplo7.jpg

Inspiráló hétköznapok

Csodás borítóval és egy esztendőre való lelki útravalóval szolgál a Határtalan gondolatok című lélekmelengető határidőnapló. Az asztrológiai elemzés mellett testi-lelki tanácsokkal, inspiráló gondolatokkal teszi jobbá az évedet. Az Édesvíz könyvkiadó kiadványa, tehát nagyon sok könyvesboltban megtalálod.

hataridonaplo8.jpg

Varázslatos kert

Az új éved olyan lesz, mintha betévedtél volna a titkos kertbe, ha Johanna Basford Egy év a titkos kertben című határidőnaplóját választod. Kikapcsolhatsz a meditatív színezőkkel, firkálás helyett örömet kaphatsz a csodás rajzokban egy-egy hosszabbra nyúlt megbeszélés idején is, tervezgetéshez pompás vizuális társ. A Líra üzleteiben találkozhatsz a varászlattal. 

hataridonaplo9.jpg

Egy év E.P.-vel

Ha igazi nagy barátja vagy a magyar irodalomnak, akkor neked találta ki a Magvető könyvkiadó A napok iszkolása 2018. című határidőnaplóját. A naptárral egy évet tölthetsz Esterházy Péter csodás gondolataival. A Libri minden üzletében ott van a kasszáknál. 

hataridonaplo10.jpg

A szemnek örömére

Mostanság Klimt, a bécsi és Mucha, a prágai szecesszió művésze vezeti a művészeti naplók toplistáját. Mindkét festő buja, színes világa igazi csemege a határidőnaplók között. Ám aki úgy érzi, az ő lelke gyermekibb még, az választhatja a Kisvakondot is a 2018-as évre társnak. A Pirex üzleteiben festői a választék!

Címkék:mobiltelefon papír tervezés tudatosság határidőnapló mobilfizetés Vásárlás