2017.12.05 09:23:00 ShoppingGuy

Maszkmánia! A szépség kulcsa a netről!

Az arcmaszkok az elmúlt 1-2 évben nagyon divatba jöttek. És ez örömteli. Ugyanis egy jól megválasztott arcmaszk egész konkrétan csodát képes tenni a bőrrel. Akár feltöltésről, akár revitalizálásról van szó. De nem, nem azokat a márkákat kell választani, amiket a boltok polcain megtalálsz. 

nesze01.jpg

Most a Nesze!szer blog elárulja, hol találod a legtutibbakat, amelyekben tééényleg nagyon jó hatóanyagok vannak – és akár egy bankkártyával, otthonról is megrendelheted bármelyiket!

nesze02.jpgA jó maszk eleve onnan ismerhető fel, hogy nagyon erős a hatóanyag tartalma, nem fukarkodik a gyártó vele. Léteznek fátyolmaszkok, amiket felteszel az arcodra és léteznek gélesek is, amelyeket felkensz. A képen látható egy hidratálómaszk, ami messziről jött, Távol-Keletről, ahonnan a legjobb arcápolók és nagyon köszönjük neki, hogy ideért. Neogence márka. Csodálatos a hatása, olyannyira hidratál, hogy legszívesebben meg is inná az ember... ha nem lenne zselés az állaga! ITT rendeld, hosszú távra fektetsz be, igen sokáig kitart! 

nesze03.jpg

A blog rendszeres olvasói pontosan tudják: a szépségápolás modernkori bölcsője Korea. Innen jön ez az állati cuki kedvencünk is, a mopszos maszk. Felrakod és mire lejár a hatóideje, a mopszikákra jellemző ráncaid már el is tűntek. Értelemszerűen ez egy ránctalanító maszk. De valami brutálisan jó, nehogy eszedbe jusson bármi boltit venni helyette! Katt IDE, de most szólunk: rá fogsz kattanni!

nesze04.jpg

Szenet vegyenek! Amennyiben a problémád nem a hidratáltsággal van, hanem fakó az arcod, a pórusaid sem az igaziak, sőt... akkor bizony aktív szénre és tisztulásra van szükséged! Ez egy olyan bőrmegújító-regeneráló maszk, amit igazán különleges és hatásos. 17 aminosav és alapvető ásványi anyagok megadózisa - mely hatékonyan csökkenti a kor első jeleit és újratölti a bőrt energiával, ragyogással. Tehát 30 körül javasoljuk és ezt nem fokban értettük! Az északi erdők mélyéről jött, szóval a hatóanyagok is igazán rendben vannak, sőt. Te pedig új bőrt kapsz, ha ITT megrendeled!

nesze05.jpg

A luxus szerelmesei is simán megkaphatják azt, ami az arcuknak jár: egy kis aranyat és beluga kaviárt. A hozzáadott erőteljesen regeneráló B3 vitaminnak, adenozinnak és aranykolloidnak, valamint az antioxidánsokban gazdag gránátalmának, ginzengnek és japán loncnak köszönhetően látványosan feszesít, csökkenti a ráncok mélységét, rugalmassá és egyenletes tónusúvá teszi a bőrt. A feszesítő és ránctalanító maszk két rétegből áll: a bőrrel érintkező fekete bambusz hidrogél tökéletesen illeszkedik az arc kontúrjához, a külső arany fólia pedig megakadályozza a nedvesség elpárolgását, így erősíti a hatóanyagok felszívódását a bőrbe. Luxus feleségeknek, a színvonal kedvelőinek ajánljuk ezt a nagyágyút, fontos események előtt abszolút must have. Katt IDE érte! 

nesze06.jpg

A csiga nem egy stresszes állat. Ugye. Nem is nagyon rohangál. A lényeg, hogy bennünket is simán megnyugtat, ha olyan maszkot választunk, amiben az ő nyálának esszenciája is benne van. Létezik egy intenzív hidratáló maszk, ami ezt is tartalmazza és ezáltal regenerálja a bőrt. Kiváló, ha például szolizol és megégtél, vagy akkor, ha pirosodásra hajlamos az arcod. Imádni fogod, gyorsan rendeld meg ITT, mert nem lehet tudni, hogy mi van, ha begyorsulnak a csigucik...(bocsi).

Címkék:trendek online karácsony webshop bankkártya szépségápolás fizetés kozmetikum Vásárlás