2017.12.26 15:35:00 ShoppingGuy

3 szilveszteri outfit, amit otthonról is beszerezhetsz

A fotelünk kényelméből vásárolni a legcsodásabb érzés. Elkerüljük a tömeget, nem kell keresgélni a méreteket, és az online választék mindig nagyobb, mint az üzletekben található. Ha még nem találtad meg a szilveszteri ruhádat, olvasd el a Stíler posztját a 3 online beszerezhető party-szettért!

szilveszteroutfit1.jpg

Szilveszterkor szeretünk kiöltözni és egy kis csillogást vinni az éjszakába. Szóba jöhet a selyem sejtelmes fénye, de akár a flitterek, csillogó ékszerek és a csillámporral borított kiegészítők is. Azonban a karácsony után induló leárazások és tömeg kiölnek minden glamúrt a ruhaválasztás élményéből. Ha kihagynád a bevásárlópontokban zajló közelharcot, a legjobb egy pohár pezsgő és a bankkártyád társaságában végigböngészni kedvenc webshopjaink kínálatát.

Kifinomult rock’n’roll

Mutasd meg a benned rejlő rocksztárt bőr (hatású) nadrágban, de az outfit többi része legyen szofisztikált. A szexi selyemblúz mellett klasszikus körömcipő és ezüst kiegészítők mutatnak a legjobban. Elég egyetlen színfolt – esetünkben a cipő – ami élénkké teszi az egyébként monokróm összeállítást.

szilveszteroutfit2.png

Selyemblúz, Zara

Nadrág, Mango

Válltáska, H&M

Cipő, Gianvito Rossi

Fülbevaló, Thomas Sabo

 
Az ultimate party szett

Ha őrületes bulit és táncot tervezel az év utolsó napjára, akkor a ruhaválasztás is passzoljon ehhez. A legjobb egy egyszerű, ám csillogó flitterekkel borított ruha. Hogy modern legyen az összkép, jöhet a mostanában trendi harisnya csizma, a válladra pedig egy szőrme dzseki, hogy meg ne fázz a party hoppingolás közben.

szilveszteroutfit3.png

Flitteres miniruha, River Island

Zoknis csizma, Bershka

Műszőrme dzseki, H&M

Gyűrű, Swarovski

Táska, Karl Lagerfeld

Trendi és elegáns

Elegánsabb eseményekre mindig jó választás a földig érő ruha – most éppen csipkéből, hogy izgalmasabb és trendi legyen. Egy ilyen különleges ruha nem igényel bonyolult kiegészítőket, de fontos a harmónia: egy-két színnél több nem is kell a szettbe, hogy minél kifinomultabb legyen a hatás.

szilveszteroutfit4.png

Csipkeruha, Na-kd

Szandál, Blink

Fülbevaló, Stradivarius

Táska, Saint Laurent

Karkötő, Gucci

Címkék:online divat ruha szilveszter bankkártya Vásárlás