2017.12.09 09:24:00 ShoppingGuy

Karácsonyi dekoráció online

Lassan ideje elkezdeni dekorálni a lakást is. Már csak azért is, mert ahogy a lakás díszbe öltözik, úgy fogja elkapni a benne lakókat is a karácsony hangulata. Lássuk, hogy a Nesze!szernél milyen dekorációval készülnek az ünnepre!

dekor1.jpg

Tegnap délután magunk készítettük el az adventi koszorút. Felemelő volt és némileg fárasztó is. Ezt a részét inkább magunkra vállaltuk a karácsonynak, a készülődésnek. Ám elment vele konkrétan néhány óra. És nem ez az időszak az, amikor erre annyira sok időnk lenne. Így a többi dekorációs megoldást már online intézzük. Jöjjenek a tuti lelőhelyeink, ahonnan kényelmesen, egy bankkártyával megoldhatjuk a beszerzést!

dekor2.jpg

Amerikai karácsony

Piros, fehér, cukorkás és mézes-mázos. Mi az? A karácsonyi dekoráció, ha amerikai stílusban nyomjuk. Nem mellesleg imádom ezt a stílust, tényleg annyira képeslapos lesz tőle a lakás, hogy az nem igaz. A hógömbökért meg egyenesen odáig vagyok, Létezik egy dekós oldal, ahonnan tematikusan rendelheted a karácsonyi díszeket. Kérdés, hány cukorka díszt szeretnél rakni a fára és mennyi gömböt bír el a lakás? Nálunk nagyon sokat... a hógömb paradicsomot ITT találod, de pohártól kezdve az asztalterítőig óriási a választék (és kiszállításban is jók!)

dekor3.jpg

Apró csodák meglepően alacsony áron

Ezen az oldalon csak a karácsony- és télapó fanatikusok barangoljanak. Őrület, milyen árakon kapsz meg mindent. Tudsz venni az ebédlőbe a székre télapó sipkát, csengős párnát, szalvétákat, asztali körhintát és még a vécét is extrázhatod. Tehát, akinek nem elég a felteszek egy szép tányért, az gyorsan nézzen körül EZEN az oldalon. Meglepő lesz az is, milyen gyorsan megjön, amit rendeltél.

dekor.jpg

Ezerszínű műfenyő

Ahány ház, annyi szokás persze. De a műfenyő az egy nagyon jó és hasznos dolog, ha figyelsz a környezetedre és kedveled az extrább dolgokat. Tudtad, hogy létezik már 2d-s és 3d-s műfenyő is? És vannak színesek is? Akár kéket és pinket is rendelhetsz és házhoz is hozzák neked. Nem kell a tűleveleket söprögetned, nem fog szúrni még júniusban is a pólódban és gyönyörű lesz. Ezen az oldalon csodás kül- és beltéri világításokat is rendelhetsz nem mellesleg, ha cicomáznád is a fácskádat. Bár eleve, fényfüzérrel felszerelt karácsonyfát is beszerezhetsz, nézz körül ITT

dekor4.jpg

Karácsonyfára minden

Hallottál már karácsonyfatalp-takaróról? Nekünk az idei év felfedezése, ami tulajdonképpen a must have kategória. Minden évben szenvedünk azzal, hogy oké, szép a fa, minden szín passzol mindenhez, de valahogy az alja csúnya. Itt a megoldás. Karácsonyfatalp-takaró! Őrületesen egyszerű és közben úristen, de jó! Katt IDE érte, gyönyörű díszeket is rendelhetsz egyébként.

 dekor5.jpg

Nincs még koszorúd vagy kopogtatód?

Nálunk szerencsére már minden nagy dekoráció készen is van, aki viszont későn kapcsolt és szépet szeretne, annak van egy tippünk. Gondos kis anyuka kezek rakják össze a koszorút, a te elképzelésed alapján. Aki kedveli a romantikát, az velük jól jár. Gyerekes családoknak is javasoljuk, mert akár egy unikornis vagy egy diótörő is belekerülhet. ITT találjátok meg őket! 

dekor6.jpg

Régimódi ünnep

Aki imádja a vintage hangulatot, a kézzel, gondosan készült díszeket és a magyar termékeket, az a Meskán talál most meglepetéseket rendesen. Akár Viktória-korabeli stílusú függőről van szó, akár ünnepi cukorkatartóról, mindenféle csoda van ITT összegyűjtve. 

 dekor7.jpg

Fény, fény és fény

A karácsony a fény ünnepe (is). Ezt mi ki is használjuk rendesen. Imáááádunk világítani, égősort feltenni. Hatnál kevesebb sor nincs is otthon. De egészen biztos, hogy idén megint beszerzünk egy-kettőt. Rábukkantunk a fények áruházára, ami több, mint csalogató. Ezen az oldalon speciálisan a fényekkel foglalkoznak. Találsz külön karácsonyi fények menüt és csodálatosan nagy a választék. Jégcsapfüzértől a beltéri fényekig, a melegtől a hideg hatásúig minden van. Épületdekoráció, kis világítós szívecske az asztalra - nem probléma, LEDdel is jól állnak. ITT kapsz fényt, már amennyiben szeretnél.

Címkék:design online karácsony lakás webshop bankkártya lakberendezés dekoráció Vásárlás