2016.08.12 16:18:10 ShoppingGuy

Designer ruhák jó áron a netről

Ha valaki jártas a divatvilágban, hát a Nesze!szer blog szerzői egészen biztosan azok. Ez alkalommal arról írtak, hol érdemes nézelődni a neten, ha kifejezetten minőségi ruhákra vágysz. Vendégposzt!

Márkák, márkák és márkák. Vannak, amelyeket imádunk egyenesen, de itthon nem tudjuk beszerezni őket. Sőt, pontosan tudjuk, a netről rendelve sokkal könnyebben és gyorsabban juthatunk hozzá a darabokhoz. És ugye azt se felejtsük el, hogy sokszor hozzánk még mindig az előző évi kollekciókat hozzák…

A legegyszerűbb persze mindig az adott brand saját oldaláról rendelni. Nincs semmi gond, mindig csak azt kell megnézned, biztos szállítanak-e ide, hozzánk. És láthatod pontosan a kampány képeit is, a Roberto Cavalli oldala például gyönyörű, a Lanviné is csodálatos, de akár Monique Lhullier esküvői ruháit sem kell csak a képekről csodálnod. A lényeg, hogy mindig az adott márka nevét írd be a keresőbe és ne az első opcióra kattints rá, hanem keres meg az official site-ot, ahol eshopot is találsz.

wedding-landing-1-baf49acd228a17b20ab12ea2a9daa5d8d2db09705c9a170ee7d30aa3f4f5f108.jpg

És most jöjjön 3 olyan oldal, ahonnan elég jó áron tudsz rendelni mindenfélét!

6pm

6pm az oldal neve, ahol bizony szinte mindent megtalálsz. Nemcsak a designer márkákat, de még sneakereket is tudsz rendelni. Ami a legfontosabb, hogy körülbelül tudd, mit is szeretnél. Vivienne Westwood bohókás és merész ruháiból rendelnél, vagy egy Zac Posen piros estélyire vágysz, mert azt is megtalálod itt. Rendezheted az egészet a rendelkezésedre álló pénz szerint, a legolcsóbb daraboktól indulva, de pont fordítva is. Versace, Just Cavalli, Westwood, Zac Posen és Vera Wang is az erősségük.

mastercard_zac_posen.jpg

mastercard_vw.jpg

Farfetch

Ó, ez maga a mennyország, hidd el! Igen jó áron szerezhetsz igazi tervezői darabokat. Chloé, Isabel Marant például és Dolce and Gabbana is. Itt hívnánk fel az anyukák figyelmét, hogy bizony, innen a Dolce gyerek ruhái is beszerezhetőek, csak bírja a fedezetünk, mert annyira, de annyira cukik, hogy csak na. A Badgley Mischka mesés ruhái óriási választékban vannak és általában nincsenek kifogyva a méretek sem. Ráadásul most a Fendi és Givenchy darabjaiból is sale van, szóval, eléggé javasolnánk, hogy látogass el az oldalra. Egy olyan Alexander McQueen parka van most 60 százalékkal olcsóbban, hogy szem nem marad szárazon… ja, cipőket is találsz ám! De ez a Dolce and Gabbana blézer is beleszeretős. Katt ide!

dolce_far2.jpg

Net-a-porter

Ezt mindenkinek ismernie kell, hisz maga a paradicsom. Ez a világ egyik legjobban működő designer gyűjtőhelye a neten, és hát nagyságban az erő. Saint Laurenttől Altuzrráig van minden, mi igényes hölgyek gardróbjának ingere. Épp felmentünk az oldalra és azt is láthatjuk, hogy melyik országból mit rendelnek. Charlotte Olympia táska a menő a románoknál, Gucci a cseheknél, Miu Miu pedig Svájcba utazik mindjárt. 44 ezer vásárlót jegyeznek jelenleg és iszonyatosan megbízhatóak. A leértékeléseik egyszerűen csodálatosak, de tudjad, néhány óra kell hozzá, hogy átböngésszél mindent. Amit mi különösen szeretünk, hogy Etro és Moschino is van náluk, már, ha valaki kedveli a színeket és mintákat. Csak képeskönyvként is érdemes nézegetni, csodálatos dolgokat árulnak, a legjobb tervezektől. Katt ide!

netaporter_prada.jpg

Egyetlen dolgot szögeznénk le a végére. Soha, de soha ne vásárolj neten designer ruha másolatot. Iszonyat silány koppintások léteznek, és óriási csalódás lehet az ára. És ami a legmerészebb álmodban se jöjjön elő, esküvői ruha másolatot vásárolni internetről. Nagyon, de nagyon rosszul jársz és plusz költségért itthon fogsz rohangálni olyan ruháért, ami tényleg olyan, mint amilyet álmodtál!

Neten vásárolni csodás, de sokan ódzkodnak tőle. Nincs mitől félni, ha nemzetközileg is jól elfogadott kártyád van, és tudod, melyik oldalak biztonságosak. A cikkben ajánlott összes oldalon fizethetsz bankkártyával, így pikk-pakk, már le is adtad a rendelésed. (Egy dologra ügyelj: ha napi limitet állítottál be a kártyádon, akkor gondoskodj arról, hogy ezt feloldjad, amikor designer ruhát vásárolsz, mert ez azért több pénzt igényel!)

Advertisement

Címkék:online divat designer Vásárlás Külföld