2017.05.26 09:59:00 ShoppingGuy

Help, elfelejtettem a családi szülinapot és nem tudok kimozdulni!

Az ember agya nem egy excel-táblázat és néha ebből adódnak bajok. Például az, hogy úgy, ahogy van, kimegy a fejedből egy fontos szülinap. Mert mondjuk kismamaként otthon, bezárva, úgy fogalmunk sincs, hogy milyen hónap és hanyadika van. És még az is lehet, hogy beteg van a családban és nem lehet elugrani plázákat járni. Most jöjjön néhány ötlet a Nesze!szer bloggereitől, hogy honnan tudsz egy egyszerű kártyás fizetéssel mindent megoldani, készpénz és kimozdulás nélkül. 

szulinap1.jpg

Nyilván az a kérdés ugye, ki is lesz a megajándékozott és milyen értékben szeretnéd meglepni őt. Akárhogy is legyen, az alábbiakban mindenféle pénztárcára és életkorra találsz pár ötletet.

szulinap2.jpg

Nem túl magas árú kozmetikum

Egy kis parfümnek ki ne örülne? Főleg akkor, ha ez valami új, trendibb darab, aminek nem horror az ára. Nem kell szagolgatni, olvasd el a leírást és már be is teheted a kosaradba a terméket. A Rossmann webáruháza nagyon gyors, akár másnap is ott lehet már a kiszemelt meglepetés. Amit érdemes még megnézni: nagyon sok ajándékcsomagjuk van, ami mondjuk anyukának, keresztanyunak szerezhet örömet. Gyakorlatilag ez egy online drogéria, bátran garázdálkodj benne, férfi illatok is vannak, tehát apunak is válogathatsz innen. A Bvlgari Omnia például most elég jó áras, de naptejet is kapsz, ha azt szeretnél ajándékozni. A Rossmann webáruháza ITT található! 

szulinap3.jpg

Arisztokrata rokonoknak és stílusos embereknek

Vannak olyanok, akik rendesen megadják mindennek a módját. Akár egy esküvőnek is, vagy egy kerek szülinapnak. Nem lehet mindig óra, vagy sál... de mi lenne, ha egy különleges bútort vennél! Minden hozzávaló luxus alapanyagból van és gondos, handmade. Akár dohányzóasztalt, akár széket keresel, vagy a konyhába ülőgarnitúrát, a Chameeleon Design webshopjában megtalálod. És az a jó, hogy már aznap ott is nálad lehet! A Marilyn szék például nagyon, de nagyon mutatós és egyedi, mert tényleg csak egy van belőle, így mindenképpen tekintsd meg ITT.

szulinap4.jpg

Amikor kamasz az ünnepelt

Oké, ez itt a legnehezebb kategória. Mert a tinédzser ugye sose örül, vagy mert matrica van a pólón, vagy mert nem olyan az árnyalata... hű. De általában sok tini küzd a pattanásokkal, és az amerikai Paula's Choice márkának igen jó termékei vannak erre a problémára. Nem, mondjuk ki: NAGYON JÓ termékeik vannak. Mutatunk egyet, ami iszonyat hasznos lesz, ha ezt ajándékozod! És rozaceára hajlamos bőrre is jó! Nézd meg ezt az oldalt gyorsan ITT

szulinap5.jpg

Kisgyereknek

A gyerekek, a picik úgy általában csak a játékoknak örülnek. Hány és hány nagybácsit láttunk már, amikor átadták a kis rokonnak a kötött pulcsit - az meg bevágta a sarokba. Pici lányoknál most nagy sláger ez a fagyikehely-baba dolog, eléggé ajánljuk, nekünk bejött. És innen akár néhány óra alatt meg is érkezik, amit beleraktál a kosárba. Katt IDE

szulinap6.jpg

Virág néhány órán belül

Igen, ez a legcikibb helyzet. Amikor kettőkor jut eszedbe a fontos családtag szülinapja. Szerencsére van olyan virágküldő szolgálat, ahonnan még aznap kiszállítanak. (Nyilván nem akkor, ha éjfélkor adod le a rendelést!) Gyönyörű csokraik vannak, meg is tudod nézni az oldalukon. És kis macikát, csokikát is kérhetsz hozzá. Mi ennek az Édes, mint a méz nevű csokrétának eléggé tudnánk örülni, kukkants be IDE. (Az is lehet, hogy hozzád megy a csokor, de a címzettnek is mehet rögtön!)

szulinap7.jpg

Jó bornak is...

Apa, nagypapa, házsártos harmadik férje anyukának... hát, ha róluk megfeledkezünk, az azért nem pite. Viszont egy jó bornak mindenki örül. Főleg, ha az valami végtelenül különleges, nemes! És akár Belgiumba is küldhetsz belőle, ha épp ott laknak. A Bortársaság oldalán mindenfélét találsz. Az Oremus Mandulás Furmintjáról az is hallott, aki csak messziről figyelni a borokat. Na jó, nem... de nagyon javasoljuk ajándékozni, gyönyörű és isteni bor. ITT tudhatsz meg mindent róla! 

Címkék:születésnap család online ajándék Vásárlás