2017.05.23 16:14:00 ShoppingGuy

Ezek lesznek a nyár alapdarabjai, szerezd be őket gyorsan!

Hamarosan akkor is beköszönt a nyár, ha a tavasz idén hűvösre sikeredett. Milyen trendek jellemzik majd a női gardróbokat ebben a szezonban? Olvassátok el a Nesze!szer blog ajánlóját!

ruha1.jpg

Ez most divatos? - kérdezik sokan tőlünk. Barátok, családtagok, olvasók. Úgyhogy most gyorsan elmondjuk nektek, mi is az, ami nyáron tényleg trendben van, sőt arra is adunk tippeket, honnan szerezhetitek be ezeket a darabokat kényelmesen, online vásárlással.

ruha2.jpg

Szuper csillogás!

A fényes anyagok divatja még mindig tart. Tegyük hozzá: szerencsére. Szoknyában, ruhában, dzsekiben vásároltuk eddig, most se tegyük máshogy, csak nyárias variációkat válasszunk - például egy shortot! Mit szóltok ehhez a kék szatén darabhoz? Imádnivaló, ugye? ITT rendelheted meg! 

ruha3.jpg

Még mindig a 80-as évek! 

Saint Laurent, Moschino, Isabel Marant - náluk is láttuk a kifutókon, hogy igen, még mindig és már megint hódít a nyolcvanas évek vonalvezetése. Nem kell búcsút intenünk a puffos ujjaknak és a fodroknak sem. Amennyiben nem akarsz egy egész ruhányi felfújtságban lenni, isteni blúzokat lehet most mindenhol kapni. Ez a kék például kitűnően passzol nyári kedvencünkhöz, a fehér nadrághoz, de farmerhez is kiváló választás, vagy esti buliba fekete szoknyához. Mindenképpen nézz be IDE

ruha4.jpg

Virágoskert a fejünk búbjáig

Az összes női magazin leírja minden tavasszal-nyáron, hogy fürdőruhában divat a tengerész, a fekete és a virágos. Ám idén a ruhákban is menő a flower power, de nagyon. Nem az icike-picike kis jelzés értékű kutyatejecske most a trend, hanem a rendesen bevirágzott cucc. Egy visszafogott darabot mutatnánk azért, akár hétköznap is felvehető, de Balaton-parti partyra is kiváló. Csini darab, katt érte IDE!

ruha5.jpg

Átlátszó valóság

Sejtelmes anyagok, tüllök, áttetsző szoknyák, blúzok - minden kicsit babásan. Ez rendesen benne van a trendben és imádjuk is. Főleg, ha rózsaszín, ha menta, ha mályva. Estére esetleg egy kis fekete. vagy fehér. Lehet csipke, lehet félig áttetsző szoknya - te döntesz. Mi egy barna bőrhöz kiválóan mutató, fehér hosszú ruhát mutatnánk neked. Csak jöjjön meg már hozzá a jó idő is. Nézd meg ITT

ruha6.jpg

Post minimalizmus

Jil Sander, Bottega Veneta és Stella McCartney is erre szavazott ebben a szezonban. Ez tulajdonképpen nem minimalista stílus, csak majdnem. Mert belefér egy kis puffos ujj az egyenes szabáshoz. De a mintákat kerüljük, ha ezt az irányt lőttük be! Simán képzelhetjük magunkat ebbe a style-ban Jackie Kennedynek vagy Victoria Beckhamnak is. Persze, azért olcsóbban is hozzájuthatunk ezekhez a ruhákhoz, és az az egy biztos: kényelmesek lesznek. Nézd meg ITT ezt a rózsaszín cukiságot, akár egy sima leggingset is vehetsz alá, ha beüt a balatoni vihar...

ruha7.jpg

Hangsúlyos csíkok

Ebben a szezonban nem kell titkolnunk a csíkjainkat, legyen akár a ruhánkról, akár a hajunkról szó. Most nem a "sima" csíkok a menők, hanem az igazán hangsúlyos csíkozások. És nemcsak a fekete-fehér, sőt! Mivel az ejtett vállak is nagyon mennek idén, prezentálunk neked csíkosban is egyet, lesd meg ITT!

ruha.jpg

High life

Bármennyire is fájdalmas hír, de a magas sarkak idén sem búcsúztak el a divat porondjáról. Mennek az ezüst, az arany, a rose gold tornacipők, de az igazán szép szandálok is. És ha ezeken csík is van, hát, az maga a tutiság. Íme egy gyönyörű darab, ami magához képest kényelmes is! Maxi ruhához is jó, de akár overálhoz is. Te döntesz! Mindenképp nézd meg ITT!

Címkék:trendek online divat ruha Vásárlás