2017.03.08 17:09:24 ShoppingGuy

7 menő divattrend, amivel biztosan találkozol majd idén tavasszal

Végre van ereje a napnak, nem kell tollkabátokkal szigetelnünk magunkat a cidriben, előbújtak az első hóvirágok is, így talán már kijelenthető: itt a tavasz! És ha tavasz, akkor a divat világában is ideje a megújulásnak, vagyis megjelennek az új trendeknek megfelelő friss kollekciók, mintha csak a tavaszi szél fújná őket a boltokba.

Ha szeretnél te is minél trendibb lenni a következő, jácintillatú időszakban, a következő irányzatokat érdemes figyelembe venned.

1. Élénk csíkok

Számtalan divatház kollekciójában megjelent a kifutókon is, és most már ott virít az egyszeri ember számára is elérhető módon a boltok – akár virtuális – polcain is. A lényeg nem a csíkok szélességén, hanem az élénk színeken van idén tavasszal. Mint itt, a Reserved egyik ruháján.

csikosruha.jpg

2. Khaki minden mennyiségben

Hiába a terepszín, számtalan nőies darabot álmodtak meg belőle a tervezők az idei tavaszi-nyári szezonra. Például flitterrel kombinálva meglepően kellemes egy tavaszi kabáton, mint ezen a Zara darabon.

khaki2.jpg

3. Túlméretezett ballonkabátok

Ha már kabátok, nem maradhat ki a klasszikus ballon, kissé újragondolva. Az idei trendben ez a szinte kötelező tavaszi darab túlméretezetté válik, a H&M új kollekciójában rögtön a szintén hipertrendi teveszínben tündökölve.

ballon.jpg

4. Derékfűzők mindenütt

Akinek van, azért, akinek nincs, azért szorítja ezen a tavaszon fűzőbe a derekát. Tény, hogy hipernőies külsőt eredményez a használata, más kérdés, hogy nem kell annyira szorosra fűzni, mint ájuldozó felmenőink idején. Ha derékfűzőt szeretnél, a Zara oldalára érdemes ellátogatnod.

zaraderek.jpg

5. Virágözön

Ha nőiesség, akkor virágok! És idén tavasszal az egész ruhatárunk virágokba borulhat. Jöhetnek kicsiben, nagyban, pár színnel kombinálva vagy akár számtalan üde árnyalatban összeborulva. A Zara virágos ruhája remek példája ennek a trendnek, ez a kissé klasszikus szabás ráadásul szinte mindenkinek jól áll.

viragok.jpg

6. Vidám sárgák

Rengeteg sárga darabbal fogunk találkozni idén tavasszal és nyáron az üzletekben, ahogy megcsodálhattuk már ezt a mosolyra fakasztó színt a kifutókon is. Nem is értjük, hogy élhettünk eddig olyan csodás sárgák nélkül, mint amiben a Promod egyik nadrágja pompázik!

promod.jpg

7. Villanó vállak

Ebben a szezonban a vállak kerülnek a fókuszba. Hol túlméretezettek, hol legömbölyítettek, hol puffosak. De leginkább megvillanó vállakkal fogunk találkozni, hála a különféle rafinált módon kivágott ruháknak. A Zara farmerruhája jól illusztrálja, mire számíthatunk.

vallak.jpg

A fent bemutatott darabok bármelyikét beszerezheted online is, egyetlen bankkártya segítségével. Nem kell hozzá órákon át mászkálnod a boltokban, inkább menj a szabadba és élvezd a napsütést!

Címkék:trendek tavasz online divat ruha Vásárlás