2017.10.07 08:08:00 ShoppingGuy

4 dolog, amit idén ősszel ki kell próbálnod

Az ősz nem véletlenül sokak kedvenc évszaka: ez a legjobb időszak arra, hogy szuper programokat szervezzünk. Kiállítás, gasztró happening és sok más izgalmas kaland van a Stíler listáján.

stilerosz.jpg

Az őszi programszervezés első lépése nem igényel mást, mint egy mobilt, adatforgalmat és egy pumpkin spice lattét. A neten mindennek utánanézhetünk, leszervezhetjük a részleteket, vásárolhatunk belépőjegyeket vagy foglalhatunk szállást. Ráadásul a programokat sem kell túlgondolni, hiszen elég, ha kéznél van a mobil, és kihasználjuk az egyre rohamosabb tempóban terjedő mobilfizetés előnyeit.

1. WORLD PRESS PHOTO – A KIHAGYHATATLAN

Idén rendezik meg 40. alkalommal a World Press Photo kiállítást, amit egyszerűen nem lehet kihagyni. Amikor a fotókat általában a mobil kijelzőjén át, tizedmásodpercek alatt dolgozzuk fel, valódi élmény kiszakadni a mókuskerékből és díjnyertes fotókat nézni élőben, kinagyítva, papírra nyomtatva.

2. PIKNIK A PARKBAN

A martonvásári Brunszvik-kastély parkja az egyik kedvencünk, ha piknikezésről van szó. Az utolsó meleg, őszi napsugarakat érdemes kihasználni, mert Budapesttől alig 30 km a hely, és maga a béke szigete. Csomagolj néhány finom falatot, kapd fel a piknikkosarat és már indulhattok is.

3. HÉTVÉGE PRÁGÁBAN

Már-már közhelyes ősszel Prágában hétvégézni, de nem véletlen, hogy ennyire népszerű program. A város gyönyörű, és ha már unod a sört meg a knédlit, a shopping lehetőségek is egészen jók. Ha pedig bulizni támad kedved, hallgass a helyi arcokra, szinte garantált, hogy szuper tippekkel szolgálnak.

4. GYERÜNK MOZIBA!

A streaming kényelmes, de nincs az a csodatévé, ami visszaadná a mozi élményt (a vállalhatatlan mennyiségű műanyag nachosról nem is beszélve). Az őszi szezonban kifejezetten látványosnak ígérkezik a Gyilkosság az Orient Expresszen, amit november elejétől láthatunk itthon.

Címkék:design kultúra utazás program mobilfizetés vásárok Vásárlás Külföld