2017.08.15 12:54:07 ShoppingGuy

Gyerekbarát strandok itthon

A városban lakó gyerekeseknek egyetlen lehetőségük van, ha a nagy forróságban ép ésszel szeretnének túlélni egy napot a gyerekekkel: irány a strand! De hol találsz gyerekbarát strandot? Ebben segít a Nesze!szer vendégposztja.

Gyerekbarát. Ez egy jelző. Olyan jelző, amit sokan használnak, de érdemtelenül. Most 5 olyan strandot ajánlunk nektek, amelyek tényleg igazi gyerekparadicsomnak számítanak és még a mosdó sem olyan, hogy hazáig akarsz futni. És ugye a fizetés... ki szeret a vizes gyerekkel bajlódni, közben a papírpénzt szorongatni a kezében, vagy a nagy pénztárcát cipelni, meg közben a hekket is? Így aztán szempont volt az is a válogatásnál, hogy akár a mobiloddal is fizetni tudj a strandokon.

strand.jpg

Bogács

Igen, a világ nemcsak a fővárosból áll, sőt. A bogácsi termálfürdő nemcsak a passzívan magukat áztatni vágyókat várja, hanem a gyerekeket is. Több csúszda is van, gyerekpancsoló, vizifoci nagyobbaknak és ami nem utolsó szempont, tiszták a mosdók is. A bátrabbak az éjszakai fürdőzést is kipróbálhatják. Aki nem tudná, hol van Bogács, a Bükki Nemzetipark alatt található. Gyönyörű rész, panelból kiszabadult léleknek üdíti a szemét is! (ITT minden tudnivalót megtalálhatsz.)

Rukkel-tó

Ez a strand Budapesttől nincs túl messze és természetes víz. A parton nagyon jó kis homokozós rész van a legkisebbeknek, ki is használják rendesen. A nagyobbaknak elég komoly csúszdák vannak, csak bátorság és engedékeny szülő kérdése, ki, melyiket meri. Itt a wakeboard is lehetséges! Arra figyelj, hogy a parkolásért is fizetni kell, ezzel számoljál, ha összerakod a családi költségvetést. A büfék kínálata a szokásos, de jó színvonalú. Lángos nélkül haza ne menjetek! (ITT nézhetsz ennek-annak utána.)

Velence

Több csodálatos része is van Velencének, ami paradicsom a gyerekeknek. Az egyik maga a part, a korzó. Saját gyermekem már tavasszal fürdött itt a tóban és elég jól érezte magát. A jó az, hogy ezen a részen mindent megkapsz, amiben hiányt szenvedhettek esetleg. Ha elfelejtetted a fürdőruhát, helyben is megvásárolhatod. Ha közértben vennél üdítőt, arra is van megoldás és isteni pizzát is ehettek ott. A másik csodahely a Velence Resort Spa. Ez egy szálloda, de fürdővendégként is bemehetsz. És olyat látsz, ami majdnem európai színvonalú itthon. Vannak benti medencék. Vannak mindenféle kinti medencék. És a parton bemehetsz a tóba is. Szuper játszótér és homokozó is várja a kicsiket és két helyen is ebédelhetsz. Van etetőszék a kicsiknek és játszóház is. Nem a legolcsóbb hely, de garantáltan a nyár egyik legjobb élménye lehet. Mi visszajárunk. (A facebook oldalukat ITT találod, csak az élményfürdőt kommunikálják ezen a felületen.)

Balatonföldvár

Azt azért leszögezhetjük, hogy nekünk, magyaroknak, a Balaton a világ közepe nyáron. Számos szuper strandot találunk itt is. Sajnos, nagyon jó játszóteresek vannak, viszont nem biztos, hogy a kiszolgáló dolgok már nem olyan szépek, sőt. Viszont a Keleti-strand Balatonföldváron például elbűvölő. A belépő ára nagyon baráti, 2 000 Ft-ból például már egy komplett családot bejuttathatunk. Van játszótér, kosárlabdapálya, focizni is lehet és animátorok is vannak, akikkel rajzolhat-kézműveskedhet a gyerek, így neked is van esélyed néhány percre a pihenés fogalmának értelmezésére.  

Zalakaros

Az idei év egyik nagy felfedezése volt számunkra a Zalakarosi Fürdő. Teljesen olyan, mintha Ausztriában járnánk. Konkrétan ez egy gyerekparadicsom. És úgy oldottak meg mindent, hogy a termálban brüggölő néniket-bácsikat sem zavarják a pancsoló gyerekek. Van egy gyerekrész kint, tehát ilyenkor is szuper és van egy óriási birodalom bent is, csak a kicsiknek. Ami még csodálatos, hogy a piciknek is van szauna, sószoba, anyukáknak kulturált pelenkázó és még egy olyan hely is, ahová a kisebbek lefektethetőek napközben egy utazóágyba. Ilyet itthon mi még nem nagyon láttunk, nemcsak az adrenalin csúszdapark miatt fogunk oda visszamenni, hanem azért is, mert még száraz játszótér is van a kicsiknek, ahol lenyugodhat kicsit, vagy rajzolhat, ha elfáradt a vizi kalandokban. Bravo a tervezőknek, ITT találsz minden infót!

Címkék:család gyerek kisgyerek mobiltelefon nyár nyaralás strand mobilfizetés