2017.07.19 10:36:00 ShoppingGuy

FRISS ZÖLDSÉG-GYÜMÖLCS ÚGY, HOGY MÉG A PIACRA SEM KELL ELMENNED!

Őrület a köbön, hogy milyen nehéz néha jó zöldséget és gyümölcsöt kapni az árusoknál. A szombati piacos napok a legtutibbak, de ilyenkor gyerekkel szinte lehetetlen figyelni mindenre, válogatni, ráadásul, ha péntek este volt egy kis bulika....hát. Ezen felbuzdulva és azon izgulva, hogy tényleg legyen itthon jó minőségű zöldség-gyümölcs, a Nesze!szer csapata keresni kezdte a neten rendelhető, megbízható helyről származó finomságokat.

piac.jpg

Mutatjuk, mivel lett tele otthon a kosaruk és csak néhány kattintás kellett hozzá, meg egy tuti bankkártya!

Csak tiszta forrásból! 

Semmit, de semmit nem kedvelünk jobban, mint amikor pontosan tudjuk, kinek a kertjéből kerül elénk a lecsó paprikája, honnan jön a cseresznye. Létezik egy oldal, ahol maguktól a termelőktől tudsz rendelni. Akár almát, akár paradicsomot, vagy bármit, amit szeretnél. Az értékelésüket is elolvashatod, illetve rákereshetsz, mi van hozzád közel. Így még az ökológiai lábnyomodat is csökkented, ami nemes dolog, persze, a fini gyümi mellett! Fantasztikus weboldal, érdemes bogarászni rajta, itt a a termelőtől.hu

Nekem terem! 

Ez egy újabb olyan csoda, amire már régen megérett az itthoni közeg. Milyen jó a megérett kifejezést használni, ugyanis pont arról van szó: friss, szezonális árut kapsz termelőktől. Heti kétszer szállítanak, így pontosan tudhatod, mikor jön meg, amire vágysz. Nyilván fontos, hogy ne messziről jöjjön a finomság, erre is ügyelhetsz. Van például heti dobozuk, ami zseniális. Az évszaknak megfelelő zöldségekből, gyümikből kapsz mindig egy doboznyit. Semmi mesterséges kemikália nem lesz benne, csak színtiszta egészség. A Nekedterem oldala gyümölcsöző találat lehet, ITT nézd meg.

Bio finomságok

Akkor, amikor az ember hazahoz a szupermarketből egy ultra nagy, felfújt paprikát, csak egy mentségünk lehet, nem volt időnk rendeset venni. Régebben gyakran látogathattuk a bio piacokat, ám felénk nincs közel egy fél darab sem. Így találtunk a Bioszentandrásra. Ők Hernádszentandráson vannak és itt, halmozottan hátrányos helyzetű emberekkel, sőt, az egész falu összefogásával fejlesztik-növesztik a gazdaságukat és a sok finomságot is nekünk. Vigyázat, szörpökben is erősek és lekvárban. Nyammi! A Bioszentandrás oldaláról ITTszüretelhetsz! 

Ingyen szüret

Ebben a webshopban mindent megtalálhatsz. Akár zöldfűszert keresel, akár borsót szemezgetnél. De még konzervet is kapsz, ha ez a vágyad. De azért válasszad inkább a frisset.  Ráadásul ingyen szállítják is. Jó, mi? IDE gyere piacozni! 

Legyen a Horváth kertben!

Zala megye a szívünk egyik nagy csücske. Na, innen indulnak a hűtős kocsik, amelyek az áfonyától az almáig mindent szállítanak, szuper minőségben. Többféle kiszerelés közül választhatsz, más és más csomagolásokkal is, attól függően, az adott zöldség vagy gyümölcs mit kíván meg. Pagodakarfioljuk is van Horvát Gazdáéknak. Nézz be IDE, biztosan beleszeretsz a választékba.

Méz, méz, méz

Oké, ez nem annyira gyümölcs, de... ki ne szeretné a mézet? A jó minőségű, finom mézet? Létezik egy abszolút prémium minőségű márka, a Kőteleki kaptár nevű. Döbbenetesen finom mézeik vannak, gyönyörű kiszerelésben. A málna méz például isteni. Volt egy influenza szezon, amit egy üveg mézükkel húztunk ki, a betegség legkisebb jele nélkül! Nézz be a kaptárukba ITT, nem fog csípni! 

Címkék:gyümölcs piac online egészség zöldség tudatosság élelmiszer termelő Vásárlás