2016.11.12 08:59:56 ShoppingGuy

5 tipp a netről az őszi egészségmegőrzéshez

Ha ősz, akkor rövidebb nappalok, hidegebb időjárás, több eső, sűrűbb köhécselés és tüsszögés. Ha pedig valaki elkezdi a környezetünkben, egy embernél nem áll meg a fertőzés. Ebben az időszakban a megelőzés a legjobb taktika – ehhez ad most online bankkártyás vásárlással is elérhető tippeket az Időtetrisz blog. Vendégposzt!

Ősszel szép lassan begyűrűznek a kisebb-nagyobb betegségek a nagyobb közösségekből az otthonunkba, amikkel szemben mi, a felnőttek sem mindig vagyunk képesek védekezni. Épp ezért érdemes a saját védőpajzsunkat és a gyerekekét is időben elkezdeni felépíteni.

oszegeszseg.jpg

Bár számtalan iskola és irányzat hirdet más és más vonalat az egészséges élelmiszerek tekintetében, abban úgy tűnik, kialakult egy egyetértés, egy ajánlás, hogy lehetőleg minél kevesebb feldolgozott élelmiszert fogyasszunk, kerüljük az adalékanyagokat, legyünk tisztában azzal, mit is eszünk. 

A Polcz Adalékmentes Ételektől leveseket, főételeket, desszerteket tudunk online rendelni, ahogy nevükben is jelzik, adalékoktól mentes rendelhető ételeket kínálnak, sőt, cukor- és lisztmenteset is, a speciális csomagolásnak köszönhetően pedig rövid ideig (néhány napig) hűtés nélkül is elállnak az ételek. Mindez árfekvésben vetekszik bármelyik másik rendelős szolgáltatással, nincs többszörös szorzó.

A gyümölcslevek esetében arra érdemes figyelni, hogy szintén ne legyen benne hozzáadott adalék, illetve 100%-os, préseléssel készüljön. Ehhez vannak nagyszerű, már egészen olcsó háztartási gépek, amik segítségével otthon is el tudjuk készíteni, de ahogy szinte minden mást, ezt is rendelhetjük. A Vitamin Bottle-nál 2 dl-es, üveges kiszerelésben kaphatóak ilyen tiszta, préselt levek.

Az immunerősítők között is óriási a választék, a gyógynövényes kivonatok közül talán leginkább ismert, elterjedt, többféle formában kapható az echinacea. Cseppek, tabletták, teák - kinek mi a preferenciája, többféleképp is kapható, gyerekeknek is adható.

A megfelelő minőségű illóolajokkal nemcsak kellemes illatot teremthetünk otthon, a munkahelyünkön, az oviban, de még az autóban is akár, hanem egyúttal az immunrendszerünket is erősíthetjük (vigyázat, nem minden készen kapható illóolaj alkalmas erre!). A Naturamia Tiszta Fény nevű keveréke elsősorban stresszoldó, szorongásoldó, antidepresszáns hatású szere, a kedvünk, lelkiállapotunk hangolása is része a védőpajzs kialakításának. 

Végül, de nem utolsósorban: mozgás, mozgás, mozgás! A friss levegőn a legjobb, de főleg az esős, sötét őszi napokon ez nem mindig kivitelezhető. Szerencsére vannak, akik felismerik a sokakat érintő problémákat és választ, megoldást keresnek rá! A Gyerünk Anyukám egy olyan közösségi oldal, ahol választhatunk különböző tornaórák közül, amelyik típus és időpont megfelel, online mi is csatlakozhatunk és otthonról tornázhatunk. Fantasztikus lehetőség, hiszen sokszor maga az eljutás ütközik akadályokba, így viszont csak felvesszük a megfelelő ruházatot és már kezdhetjük is. Elsősorban kisgyerekeseknek készült, de bárki beállhat természetesen.

Címkék:család gyerek online kisgyerek egészség gyerekek Vásárlás