2016.09.04 11:10:03 ShoppingGuy

Rétegstílusok a netről

A legújabb trendek híveinek igazán egyszerű dolga van, ha az internetről rendelnének ruhafélét. Bármelyik nagyobb márka oldalára fellátogatva könnyedén megtehetik. De milyen lehetőségei vannak azoknak, akik nem a legfrissebb trendeket követik, hanem már kialakították a maguk jellemző stílusát, és ahhoz ragaszkodnak akkor is, ha a trendek épp nem kedveznek nekik?

retegstil.jpg

Olvassátok el, mit ajánl a rétegstílusok kedvelőinek a Nesze!szer blog csapata!

Nincs is jobb annál, mintha az embernek van saját stílusa - legyen az bármilyen. Megmondjuk őszintén, eléggé kedveljük, ha valaki a saját feje után megy. Most ajánljunk néhány oldalt nektek, ahonnan isteni göncöket rendelhettek, amelyik mind-mind egy egyéniséget tükröznek – és ahol természetesen bankkártyával is fizethettek.

ModCloth

Ó, ez az igazán stílusos és nőies ruhák lelőhelye. Vintage stílusú darabok, de még abszolút hordhatóak. Tele A-vonallal, csodás felhozatal. És ami jó, hogy a szexi kivágások és cseresznyés-kockás rucik mellett az ötvenes évek stílusában megvarrt fürdőruhát és cipőt is kapsz, ráadásul nemcsak s-es és m-es méretben. Ráadásul nagyon menő kiegészítőket is találsz. Eléggé kedveljük, isteniek még a tányérok is náluk!

mod1.jpg

mod2.jpg

Boho kimono

Az Asos ugye a világ egyik legnagyobb „áruháza”. Mindenfélét árulnak, de tényleg, vintage variációból is óriási a választékuk. A ki nem tudja elengedni a múltat, vagy valamiért vonzódik a kilencvenes évek stílusához, Boho kimono alcím alatt talál ilyen ruhákat. Kicsit hippi, de a hordható fajtából.

boho.jpg

boho2.jpg

The Stellar Boutique

Ó, itt a kor nem számít! De tényleg. Ezen az oldalon már a negyvenes évek ruháiból találsz darabokat, de a hetvenes évek felhozatala is igen erős náluk. A kesztyűik is csodálatosak, és napszemüvegből is tobzódhatsz rendesen, bármilyen időszak is áll közel hozzád.

mastercard_the_stellar.jpg

mastercard_the_stellar2.jpg

Retro Daisy

Ő az egyik legjobb barátnője lehet az embernek. Csodás oldalt, de tényleg! Pin-up, rockabilly és sellő stílus dögivel, tehát negyvenes-ötvenes-hatvanas évek és nagyon sok márka. Ami jó, hogy náluk kabátot is találsz, hosszú szöveteket is és farmereket, magas derékkal, nagyon csini variációkban. Könyveket is kapsz, illetve segédanyagokat, hogyan készíts igazi vintage frizurákat és sminket magadnak. Megéri böngészni!

mastercard_retro_daisy.jpg

mastercard_retro_daisy2.jpg

Szputnyik

A végére ajánljunk egy szuper magyar oldalt is, ami igazi aranybánya. Nem csoda, hogy a bolt maga mindig tele van külföldiekkel. Az online verziója mesés, akár a Grease film öltözetét is reprodukálhatod, de egy western mozit is megidézhetsz a náluk vásárolt cuccokban. Mi olyan csodálatos műszőr bundát vettünk meg ott majdnem tavaly, csak túl nagy volt a mérete. Bevállalósabb pólóik is vannak és olyan rövid nadrágok, amihez nem kell nőgyógyász, tehát vállalható a hosszúsága. Ja, és ami nagy kedvencünk most: a párizsi hatású, nagyon elegáns csipke topok!

mastercard_szputnyik.jpg

mastercard_szputnyik2.jpg

Advertisement