2016.04.25 16:52:37 ShoppingGuy

Szeretsz online vásárolni? A MasterPass-t neked találták ki!

Előfordult már veled, hogy a neten böngészve hirtelen megláttad a kedvenc márkádnak az épp aktuális, kihagyhatatlan akcióját – de pont nem volt nálad a bankkártyád? Vagy hogy a kanapén kényelmesen heverészve neteztél, és úgy érezted, hogy azonnal rendelni akarsz egy pizzát, de semmi kedved nem volt felkelni és előszedni a kártyát?masterpass.jpg

Mit szólnál ahhoz, ha az online vásárlást ezentúl elintézhetnéd mindössze a telefonszámod megadásával a weben? Ugye, mennyivel kényelmesebbnek tűnik?

Ha te is alig vártad, hogy egyszerűbb legyen az online bankkártyás vásárlás, érdemes kipróbálnod a MasterPass digitális tárcát, amit többféle mobilalkalmazással is használhatsz és számtalan webáruházban fizethetsz vele. Választhatod hozzá az OTPay, a Telenor Wallet vagy az InCard mobilalkalmazást, mindegyikkel ugyanolyan könnyen, gyorsan és biztonságosan fizethetsz, csak a bankkártyád kell előre regisztrálnod. Bármelyik alkalmazást letöltheted és használhatod igényeid szerint, ehhez nem kell OTP-s vagy Telenoros ügyfélnek lenned. Próbáld ki – meglátod, te is megszereted!

Hogyan fizethetsz MasterPass-szal az OTPay, a Telenor Wallet vagy az InCard alkalmazásban?

A MasterCard által fejlesztett MasterPass használatára képes digitális tárcákat ingyenesen letöltheted az App Store-ból vagy a Google Playből, és ezután egyszerűen használhatod, csak be kell regisztrálnod bármely bank által kibocsátott MasterCard, CVC2 kóddal ellátott Maestro, Visa, American Express kártyádat (a kártyák elfogadásáról mindig ellenőrizd az adott online kereskedő oldalát). Ezt követően világszerte bármely webáruházban fizethetsz vele online, ahol a Buy with MasterPass™ gombot látod a fizetési lehetőségek között.

Miért előnyös MasterPass-szal fizetni?

Főképp azért, mert egyszerű: a MasterPass fizetési mód választása esetén a kereskedő oldalán elegendő a mobiltelefonszámodat megadnod, és nem kell adataidat minden egyes vásárláskor újra begépelned. Az adataid felől nyugodt lehetsz, hiszen a MasterPass-szal a MasterCard nemzetközi kártyatársaság stabil, többszintű biztonságát élvezheted. A tranzakciókat szintén könnyedén és biztonságosan indíthatod, csak meg kell adnod hozzá a saját titkos mPIN kódod, amelyet a regisztráció során te magad választhatsz ki.

Szeretnéd kipróbálni? Töltsd le, telepítsd, regisztráld a kártyád, és válogass a magyarországi MasterPass-elfogadóhelyek közül a www.mastercard.hu/masterpass oldalon.

További információk a MasterPass-ról itt.

Címkék:tudatosság Vásárlás