2018.03.24 09:09:41 ShoppingGuy

Nálatok mit hoz a Nyuszi? – Húsvéti ajándéktippek

Akármennyire is hűvös van még, itt a tavasz és vele együtt lassan a húsvét is! A csokinyuszik már február vége óta ott sorakoznak az üzletek polcain - nem is értem, miért, van ember, aki két hónapra előre beszerzi ezeket a finomságokat? Ám a csoki mellé, vagy akár helyett adhatunk olyan húsvéti ajándékot is a gyerekeknek, amik nem két percig tartanak.

hus01.jpg

Nem kell nagy dolgokra gondolni és hatalmas költségekbe verni magunkat. Így is rengeteg szuper ajándékötletet találunk a neten, amiket akár egy bankkártya segítségével is megvásárolhatunk és még biztosan megérkezik a nyuszi előtt. Hoztunk is pár ötletet ihletadónak – mellé tesszük a korosztályi ajánlásokat is, hogy még könnyebb legyen választani.

hus02.jpg

Szerintem cukiságból sosem elég, kell a mindennapokba és az ép fejlődéshez is. Ha pedig valami megtestesíti a cukiságot, az nem más, mint a freshka húsvéti csapata: gyerekbarát anyagokból horgolt nyuszik, bárányok és csibe. Akiknek mind saját nevük van – Fanni, Fülöp, Blanka, Beeerci és Cézár -, hiszen a személyiségük is egyedi. A nyunyurgatnivaló, gyermeki fantáziának is teret adó figurák bárhová elkísérhetik gazdáikat: oviba, bölcsibe, nagyihoz, suliba, orvoshoz, alváshoz remek társak. Mini és nagy méretben kaphatók, 0-8 éves korig bátran ajánljuk!

hus03.jpg

A könyv bármikor remek ajándék lehet – és szerencsére nyuszis könyvekből nincs hiány a piacon! Az egyik örökzöld klasszikus Zelk Zoltán A három nyúl című műve, amit a szülők korosztálya szinte biztosan kívülről fúj amúgy – miért is ne fertőznénk meg ezzel a szerelemmel a gyerekeinket is? A három nyulak kalandja egyszerre mulatságos és tanulságos, leporelló formában a klasszikus Reich Károly illusztrációkkal tavaszi esték altatója lehet. Itt lehet megrendelni, 2-6 éves korig ajánljuk!

hus04.jpg

Társasjátékot már az egész kicsik is tudnak játszani – csak válasszunk olyat nekik, aminek kevés és átlátható szabálya van, vagy esetleg rugalmasan alakíthatók is. Piciknél fontos még, hogy gyors legyen egy-egy játékmenet – nekem meg személy szerint szempont még az is, hogy a játék designja, kivitelezése is profi és minőségi legyen. Na, ezeknek mind megfelel a Haba Répatolvaj elnevezésű társasa, ami ráadásul igazán baráti áron is kapható például itt. 3 éveseknek már bátran a kezébe adhatjuk, és egészen kisiskolás korig szeretve lesz.

hus05.jpg

Ha már tavaszt emlegetünk, miért is ne készülhetnénk arra, hogy lassan tényleg sokat lehetünk a szabadban? Aki olyan szerencsés, hogy kertje is van, még ha csak zsebkendőnyi méretű is, annak ajánljuk figyelmébe, hogy akár tányérhintát is hozhat a nyuszi! Ezzel a nagyobb gyerekek is biztosan szívesen játszanak majd, amire szükségük is van egy hosszú iskolai nap után. A tányérhinta innen rendelhető, 5-12 éves korig ajánljuk.

hus06.jpg

A szabad ég alatt jó játék lehet a rajzolás is, és ehhez még kertre sincs szükség: bőven megteszi a ház előtti járda vagy a játszótér burkolata is. Aszfaltkrétával csodás művek készülhetnek egy kis idő alatt is, ráadásul akár egész picikék kezébe is bizalommal odaadhatjuk, biztosan örömmel áll neki a kreatívkodásnak a krétával egy bölcsis is. A kréta anyaga vízben oldódik, így egy tavaszi eső ugyan elmossa majd a kész alkotásokat, de legalább, amikor újra kisüt a nap, új képeket lehet készíteni. Az ára igazán baráti, megrendelhető itt, 2 évestől egészen általános iskolás korig jó móka lehet.

Címkék:tavasz gyerek húsvét online gyerekek ajándék bankkártya Vásárlás