2017.12.31 10:02:00 ShoppingGuy

10 újévi fogadalom, amitől boldogabb lesz a jövő év

Az újévi fogadalmak egyre inkább mennek ki a divatból, pedig így, év végén kifejezetten érdemes egy pillanatra megállni, számot vetni az előző időszakkal, és körvonalazni a terveinket. Gyakran mondjuk egymásnak mostanában, hogy “Boldog új évet!” - de mitől is lesz olyan boldog 2018? Leginkább attól, ha olyan célokat fogalmazunk meg magunknak, amelyek ebbe az irányba mutatnak, és be is tartjuk őket.

ujevi1.jpg

Következzen 10 javaslat a Stíler gyűjtésében, amit érdemes megfontolni!

  1. Formába hozom magam!

Mindegy, hogy a fogyás a cél, vagy csak cikinek érezzük, hogy a 3. emeletre is lifttel megyünk. Az sem számít, hogy a thai boxot, a felnőtt balettet vagy a futást választjuk – a lényeg, hogy ha sportolni szeretnénk, időt kell szakítsunk rá a napi rutin során.

  1. Csökkentem a stresszt az életemben!

A stresszt elsősorban magunknak okozzuk, legfőképpen azzal, hogy nem tudunk vagy merünk nemet mondani. Fel kell ismernünk, mi okozza a legnagyobb nyomást az életünkben, és azon a ponton változtatni.

  1. Megtanulok boldogabbnak lenni!

A boldogság – állítólag - leginkább egy életfelfogás. Az is lehet boldogtalan, akinek mindene megvan, és fordítva is igaz: akinek nincs semmije is lehet boldog. Ha megtanulunk örülni a kis dolgoknak is, közelebb lépünk a célhoz.

  1. Megtanulom beosztani a pénzemet!

Hiába keresel jól, a pénz csak úgy elillan a bankszámládról? Tölts le egyet a sok pénzügyi menedzsmentet segítő mobilos applikációból, és használd is őket!

  1. Több időt szánok a családra, barátokra!

Pörgős életünkben sokszor nem könnyű időt szánni szeretteinkre, így érdemes megragadni minden lehetőséget arra, hogy spóroljunk az idővel. Például a több órás hétvégi bevásárlás helyett online is megrendelhetjük a szükséges dolgokat, máris többet lehetünk a családdal.

  1. Stílusosabban fogok öltözködni!

A stílus nem pénz kérdése, viszont számos előnyt nyújt az életben. Még az első kézfogás előtt “bemutatkozunk” a viseletünkkel, így érdemes időről időre egy kis energiát fektetni abba, hogy a külsőnk tükrözze a személyiségünket.

  1. Rendszeresen fogok jótékonykodni!

Ne feledjük, nem csak pénzadománnyal segíthetünk a rászorulókon. Számos szervezetnél ajánlhatjuk fel az időnket és a munkánkat, legyen szó menhelyi kutyák sétáltatásáról, ételosztásról, gyerekeknek meseolvasásról vagy bármiről.

  1. Megkönnyítem a saját életemet!

Sok mindent csinálunk rutinból, akár évtizedek óta ugyanúgy. Pedig ma már szinte mindenki kezében ott lapul az okostelefon. Érdemes megtanulni és kimaxolni a használatát, hiszen manapság egyetlen mobillal szinte mindent elintézhetünk – akár fizethetünk is vele a boltban.

  1. Megtanulok főzni!

Szuper főzősulik vannak, de ha kis lépésekkel kezdenéd, nézz körül a neten. Számos YouTube csatorna közül válogathatunk ízlésünk szerint, nem is beszélve a receptoldalak százairól.

  1. Megtartom a jó szokásaimat!

Az utolsó pont a legfontosabb, mégpedig azért, mert nem elég belekóstolni valamibe, ami boldoggá tesz, hanem szokássá kell rendszeresíteni az életünkben.

Címkék:egészség mobiltelefon tudatosság fogadalom mobilfizetés Vásárlás szilves