2017.12.21 08:47:44 ShoppingGuy

Egyedi ruhák magyar tervezőktől ünnepi alkalmakra

Hazai tervező ruháját viselni menő és jó dolog. Nem jössz szembe magaddal, az itthoni kreativitást támogatod és ez egyfajta hovatartozás is: te cool vagy és kész! Villantunk most néhány csodát a Nesze!szer gyűjtésében, de a döntés és a próba a tiéd!

magyartervezok1.jpg

A ruhák mindegyike tökéletes akkor is, ha tündökölni akarsz a karácsonyfa alatt, de akkor is, ha egy szerettednek szeretnél különleges ajándékot vásárolni. Minden ruhánál megtaláljátok, pontosan hol lehet megvásárolni, így talán a karácsonyi rohanásban egy kis időt is spórolhattok. Ahogy azzal is, ha a mobilotokkal fizettek a ruhacsodákért.

magyartervezok2.jpg

Cako Kingának a fenti képen lévő csíkos anyagból készült ruháitól megőrülsz, annyira szépek. Cool darabok, de közben mutatnak is. Van egy csillogása, de közben esése is, és könnyű az egész. Ha ruhát nem akarsz, akkor jó hír lehet, hogy létezik belőle szoknya is. A Margit utca 3. szám alatt található showroom-ban találod meg a cuccait. Igazán egyedülállóak!

magyartervezok3.jpg

Overálból sosem elég - mondjuk ezt magunknak is, de tuti, hogy évi hármat beszerzünk. Ez a kedvenc alkalmi viseletünk is kész. Jó kabáttal, blézerrel, anélkül. Magassarokkal, lapossal, csizmával is. A Threee gyönyörű kék darabját a One Fashionben találod meg, a Ráday utca 9 szám alatt. 

magyartervezok4.jpg

A Zia nagy szerelmünk. Fiatal, lendületes, urbánus és elegáns. Nem elidegenít, hanem elhelyez a palettán. Ez a szaténruha több színben is beszerezhető és nagyon jól variálható. Szilveszteri partira is jó akár. Vagy a fa alá. Vagy csak úgy. A ZIA showroom a Galamb utca 9. szám alatt található, a belvárosban. 

magyartervezok5.jpg

A piros mindig az ünnep színe. És az eleganciáé, határozottságé. Létezik magyar tervezőtől olyan piros ruha, ami tekintélyt parancsoló és lélegzetelállító: például Duray Carina darabja pont ilyen. A One Fashionben keresd, a Ráday utca 9 szám alatt. 

magyartervezok6.jpg

Nanushka már hasít a világban és ennek mi nagyon örülünk és büszkék is vagyunk rá. De ez nem azt jelenti, hogy itthon nem az egyik legmenőbb dolog az ő ruháját viselni, sőt! A Váci utca 27. szám alatt találod meg a darabjait. Ez a vegán bőrszoknya (különleges anyag!!!) egész egyszerűen gyönyörű felvéve. Az biztos, hogy nem egy szezonra vásárolod, jó befektetés! 

magyartervezok7.jpgA játékosabb divat kedvelőinek ajánljuk a Wyhoys darabjait. Ez a mintás pamutnadrág nagyon jól variálható. Akár egy feszesebb fehér blúzzal, akár fekete garbóval is. Imádatunk tárgya, mert organikus, kényelmes és cool! A wonderLAB Veres Pálné utca 3. szám alatti üzletében találkozhattok! 

magyartervezok8.jpg

Vagányabb, "dög" ruhára vágyók biztos ismerik a Nana's darabjait. Nagy fodrok, színek, hullámok a nyári kollekcióban, az év végére pedig brutál nőies szerelések. A Székely Mihály utca 8. szám alatt van egy pici boltja a tervezőnek, ahol mindent felpróbálhattok. Fiatalos, lendületes márka, az insta sztárjai a darabok! 

magyartervezok9.jpg

Franciás elegancia, légies könnyedség: Elysian a neved. Bogi ruhái letűnt korok nőideáljait hozzák vissza. Minden darabja egy megszólalt zenei játék. Borbély Alexandra is az ő általa kreált ruhában vette át az Európa legjobb színésznőjének járó díjat néhány napja. Ezt a keringőzni is jó csodát az Ajtósi Dürer sor 7. szám alatti mesés hangulatú szalonban meg is vásárolhatod és rád is igazítják, ha szükség van rá. 

magyartervezok10.jpg

Az ünnep nem is ünnep egy ünnepi topán nélkül. Sőt. A Mandragora design új felfedezésünk. Balerinában igazán varázslatosakat terveztek. Ez az aranyos darab szerelmünk lett. De azért ne veszítsd el éjfélkor... csak akkor, ha garantált, hogy a herceg visszahozza. A One Fashionben találod meg ezeket, a Ráday utcában. 

Címkék:divat ruha mobiltelefon karácsony fizetés hellókarácsony mobilfizetés Karácsony Vásárlás