2017.12.16 09:58:00 ShoppingGuy

Különlegességek az ünnepi asztalra, cipekedés nélkül

Az ünnepek miről is szólnak? Igen, a szeretetről, az egymásra való odafigyelésről... és az isteni ételekről. Ugye. Ugye?! Na, de ki az, aki szeret óriási cekkerekkel lavírozni a zsúfolt plázákban, szupermarketekben? Sokkal jobb, ha online rendeled meg az asztalra valót, kényelmesen elterülve a kanapén, amihez csak egy bankkártyára van szükséged.

kaja01.jpg

A Nesze!szer most beavat abba is, honnan tudsz igazán ínycsiklandó és különleges hozzávalókat rendelni, amelyeket az ünnepi asztalra tehetsz... vagy csak Kevin újabb kalandjainak nézése közben csipegethetsz, kortyolgathatsz!

kaja02.jpg

Fűszeres téli puncs és narancslekvár

Az ételben vannak fogalmak. Minden gasztronómia iránt rajongó tudja, hol kapható a legbővebb választék különleges kekszekből, lekvárokból, holland gouda sajtból és Iberico sonkából (ez utóbbiért messzire mennénk, de szerencsére rendelni is tudunk.). Ez a hely a Culinaris, aminek webshopja is van. A karácsonyi kínálatukból a csukakaviár mellett a fűszeres téli puncsot emelnénk ki, ami valami isteni. A béka comb is elég jó fagyasztva tőlük, de a narancslekvárt is innen vesszük. Katt IDE, csak a kosár végösszegére figyelj és a mérleg nyelvére... majd januárban!

kaja03.JPG

Panírozott rákfarok és chilis fűszer

Az egzotikus ízek kedvelőinek sem marad üresen az asztala. Bátran megrendelhetik a különlegesebb fűszereiket, kedvenc olajaikat a karosszékből is. Sőt, azoknak is van megoldás, akik a tenger gyümölcseit imádják és nem állnak meg a hekknél. Panírozott rákfaroktól a szardelláig, a kalamáriig van itt minden és különleges olajok, tészták és vannak a választékban. Szuper alapanyagok, ha nemcsak a töltött káposztára mész, nézd meg az óriási választékot ITT.

kaja04.png

Fügét mutatunk!

Ittál már fügebort? Neeem? Akkor ezt gyorsan orvosolni kell. Az íze telt, édes és csodálatos. No meg nagyon különleges. Isteni desszertbor, de minden alkalmat feldob. Exkluzív, amit most ajánlunk, többfélét is találsz a választékban. Mondjuk, ajándéknak sem utolsó, sőt... ITT kortyolhatsz képzeletben is bele!

kaja05.jpg

Őzkolbász a nagypapának is

Persze, az idősebb generiációt nehéz meglepni egy ruccolás lazaccal, kb a sarkon fordulnak meg. De nálunk bevált, ha az előételben van valami "hagyományosabb" falat, picit különlegesen. Csodálatos kolbászokat tudsz rendelni INNEN és talán a nagypapi is belekóstol az őz kolbászba vagy a bivaly szalámiba. A vidék házhoz jön. 

kaja06.jpg

Marcipános bejgli

Lehet, hogy kedv még lenne sütni... de idő, na, az nincs. Ma már a bejgli is házhoz jön. Nekünk a marcipános a szerelmünk, valami csodálatosan finom. 2-3 nappal előbb rendeld és frissen kapod. Katt érte IDE.

kaja07.jpg

Trüffel jöhet?

A sós karamellás trüffel az, ami nálunk a non plus ultra. Ezért élünk és halunk egész konkrétan. Imádjuk. Kintről jön és csodás a minősége. Ez az, amit a kávé mellé szoktunk rágicsálni. Irdatlan finom. A Bortársaságnál tudod most megrendelni, de mondjuk nem hülyeség, ha az etyeki finomságokból is betárazol előre. Persze, ez a te döntésed, de a különleges karácsonyi választékukat nézd meg ITT.

kaja08.jpg

Komplett menü karácsonyi üzemmódban

A legmenőbb dolog a komplett karácsonyi menüt házhoz kéretni. De fontos, hogy tudjuk, jó helyről jön. Mert ki szeretne 24-én, az ünnepi asztal mellett fintorogni? Elég az égősor miatt szenvedni, nem?! A Kioskban most egészben sült pulykát is biztosítanak, vagy akár kacsát. Nyilván halászlé is lesz, persze. És még a zserbót sem kell megsütnöd. Van ennél jobb? Az étlapot EZEN az oldalon nézheted meg! 

Címkék:online étel karácsony webshop bankkártya élelmiszer ételrendelés hellókarácsony Vásárlás