2017.12.13 16:57:57 ShoppingGuy

Magyar designer ékszert karácsonyra!

Az ékszer, ahogy a neve is mondja - ék. Aki ilyet kap, azt felékesítjük vele. És mi lehetne szebb karácsony tájékán, mint némi felékesítés? A Nesze!szer blog ékszerajánlója következik.

ekszerek.jpg

Hazai designertől ajándékozni menő és okos dolog is. Ráadásul tényleg személyre tudod szabni a meglepetést. A magyar kreativitásnak nincs is párja! Ha pedig bármelyik megtetszik, mellette találod a lelőhelyet is – így bármikor, akár a mobiloddal is megvásárolhatod őket az üzletekben!

ekszer01.jpg

Ilyen volt, ilyen gyönyörű lett! Soós Andrea művészként számos művészeti ágban van jelen. Ékszerészként a fő területe a redesign. Készít ezüst villából medált, a nagypapa zsebórájából szépséges nyakláncot vagy a nagynéni színházi táskájának egy részéből gyűrűt. Ízléses, igazán különleges darabok mind. Szentendrén, az ART 6 galériában találod meg a munkáinak egy részét. Igazán személyeset adsz, amikor tőle ajándékozol! 

ekszer02.jpg

Folenta márka színekben gondolkodik és sokszor kötöttben és magyar motívumokban. Igazán öltöztetnek a darabjaik. A Monóban megtalálod az ékszereit, tudod, most 200 m-t elköltöztek, a Kossuth Lajos utca 12-ben vannak. 

ekszer03.jpg

Faludi G, tehát Faludi Gabriella üvegben és ékszerben utazik. Sokszor játszik a színekkel, türkizekkel, pirosakkal, rózsaszínekkel, ám most egy igazán érdekes kollekciója kapható a Treasures-ben, az Aulich utcában. A kifinomult elegancia kelléke lehet a Crystallogenesis minden darabja, imádjuk! 

ekszer04.jpg

Turistáknak és magyar designerek kedvelőinek a Paloma Udvart mindenképpen ajánlanánk, hogy meglátogassák (Kossuth Lajos utca 14-16.). Persze, fülbevalókból és más szépségekből sincs hiány. Vadjutka játékos és színes darabjait is megtalálod náluk és sok más tervezőt is. 

ekszer05.jpg

Szász Károly darabjai igazán nagy felfedezésnek számítanak a számunkra. Művészet a javából. A Fő utca 7. szám alatt található Art of Antique üzletben mindent megnézhetsz, megcsodálhatsz. 

ekszer06.jpg

Ferencz Vanda ékszerei igazán könnyűek, légiesek és mégis erőteljesek valahogy. A fülbevalóiért messzire elmennénk, de szerencsére csak a Treasures boltjáig kell. Az Aulich utcában az ő remekeit is megtaláljátok. Nekünk szerelem!

 ekszer07.jpg

Dorivisy a művésznév, ami alatt megtalálod ezeket az igazán nyakatekert és mégis szuper ékszereket. Igazán desingbarátoknak ajánljuk, akik értékelik a kreativitást! A Punch Store-ban megtalálod a darabjait a  Paulay Ede utca 15 szám alatt. 

Címkék:mobil design divat mobiltelefon karácsony ajándék designer ékszer hellókarácsony mobilfizetés Vásárlás