2017.12.12 16:35:00 ShoppingGuy

Óra a fa alá: az igazán elegáns ajándék!

Egy karóra igazán stílusos és szép karácsonyi ajándék. De soha nem szabad első felindulásból vásárolni, inkább átgondolva azt, milyen is az illető egyénisége, személyisége. Most olyan ajánlatokat adunk nektek, amelyek remélhetőleg igazán hasznosak lesznek. Gyorsan kell persze rendelni – úgyhogy elő a kártyákat -, mert már ketyeg az óra, mindjárt karácsony...

ora01.jpg

Íme a Nesze!szer blog összeállítása!

ora02.jpg

Testvérednek, fiatal, elegáns hölgyeknek

A Cluse egy olyan márka, ami igazán letisztult, nem csiribiri, bármilyen szetthez illik. Több színben megtalálod, de a világosak igazán szépek. (28 500 Ft, ITT megnézheted!)

ora03.jpg

Anyunak

Egy anyukának az ember, szép, ékszer-karórát vásárol. Olyat, ami emeli a szeretett szülő fényét, csillogását. Ez a Donna Karan óra olyan, mintha karkötő lenne tulajdonképpen és mégis megbízhatóan mutatja az időt. Elegáns. (ITT rendelheted 49 900 Ft)

ora04.jpg

Sportos pasiknak

Nautica. Mindenki ismeri a márkát. A laza, de igazán lehengerlő elegancia védjegye. Ez a karóra mesés ajándék egy olyan férfinak, aki szereti a napsütést, a vitorlázást és az élet szebbik oldalát, de okosan teszi ezt. (64 900 Ft, rendeld ITT.)

ora05.jpg

A Férfinak

Ezt a gyönyörű karórát annak ajándékozd, aki mellett úgy érzed: megérkeztél. Ez már itt nem a játék ideje, komoly dolog van köztetek. Az is lehet, hogy nem a szerelmed, hanem az apukád kapja. Ez az igazán előkelő meglepetés Svájcból érkezik, az órák mekkájából. A márka 1888-ban indult, tehát nem egy felkapott és néhány éves divatról beszélünk! (ITT megnézheted, 111 900 Ft az ára)

ora06.jpg

Trendi csajoknak

A Michael Kors márka fogalom. És nemcsak táskát vásárolunk tőlük, hanem órákat is évek óta. Mutatunk egy igazán különleges kiadást, ami csuklón viselve tényleg gyönyörű (a Fashionwatch megnyitón személyesen is kipróbáltuk). Nemcsak az asztrológia szerelmeseinek ajánljuk, hanem azoknak is, akik szeretik a pici, de diszkrét csillogást. 

ora07.jpg

Kis tiniknek

Az első karóra nagy dolog az ember életében. Akár keresztgyereknek, akár saját gyerkőcnek szánod az ajándékot, pontosan megnézzük, mit veszünk. Egy biztos: ha a kedvenc figurája van az órán, legyen az egy LEGO fig és/vagy Star Wars jelenet, akkor imádni fogja. Nem is drágák ezek az órák, így annyira félteni sem kell. (Legós és LEGO Star Wars-os órákat ITT szerezheted be, 8 990 Ft)

Címkék:óra online divat karácsony ajándék ékszer hellókarácsony Vásárlás