2017.07.09 10:52:00 ShoppingGuy

NAPOZÁS OKOSAN! ÍME, A LEGTUTIBB TERMÉKEK A NYÁRRA!

Akárki akármit mond, délelőtt 11 óra és délután 3 között a tűző napon tartózkodni nem szabad, főleg nem hosszabb időre. Aki nem hiszi, járjon utána egy bőrgyógyásznál, de addig is jöjjön a Nesze!szer összefoglalója arról, mivel védheted magad akkor, ha délelőtt vagy késő délután a napra mennél.

Nagyszüleink idejében csak kimentek a kertbe kapálni, aztán szépen lesült a felsőtest, mindenféle kenés nélkül. Ó, persze. De ez nem ma volt, az ózonréteg is más volt és szeretnénk biztonságosan, de szép barna színt elérni.

napoz1.jpg

Sokan nem is tudják, hogy nem egyféle fényvédő létezik. A hatásmechanizmusuk alapján kétféle csoportba sorolhatjuk őket: fizikaiba és kémiaiba. Az egyik kívülről képez pajzsot, a másik pedig belülről. Az előbbi kategória kedvelői azzal érvelnek, így nem jutnak káros anyagok a szervezetbe. A másik pártján állok pedig azért kedvelik ezeket, mert nem kell újra és újra felvinni sokszor a naptejet. Kinek a pap, kinek a papné.

Az spf számok növekedése pedig azt jelzi, hányszorosára nő az idő, amit a napon töltve nem ég le a bőrünk. És most szólunk, az 50 faktor sem ad teljes védelmet, főleg, ha a tiltott 11 és 15 óra közötti időben megyünk napozni! Ja, az árnyékban is kell fényvédelem és még az autóban is. A szélvédő csak az UV-B sugarakat szűri ki, pedig az UV-A is káros, tehát kenjük be magunkat! Mondjuk is, mi milyen termékeket ajánlunk, és mivel mind kapható a neten is, kényelmesen beszerezheted otthonról is!

napoz2.jpg

Az arcra

Az első és legfontosabb nyáron, hogy az utcára se menj ki napvédelem nélkül. Amíg a buszmegállóig eljutsz, addig is éri fény az orcádat. Aki pedig pigmentesedésre hajlamos, esetleg egy terhesség miatt már vannak barna foltjai, azok csak az 50-es fényvédőt válasszák. Az egyik új kedvencünk az 50-es spf-es Neogence CC krém. Finom állag, könnyű krémecske és még szépen is fed. Teheted alapozó alá is, de nekünk bőven elég ennyi ebben az időben. Anti-aging hatású is, szóval, tényleg jó cucc. ITT rendelheted! 

napoz3.jpg

A testre

Vannak a naptejek. Aztán vannak a napolajak. Erre emlékszünk gyerekkorunkból. De léteznek már másfajta anyagok is, meg kendők, sprayk. Itt van például a száraz olaj. Az Uriage termékei különlegesek, jók és nincs tele mindenféle káros anyaggal az összes. Ez egy teljesen parabénmentes 50 spf-es olaj, amit ajánljunk. Azoknak is, akik esetleg antibiotikumot szednek, elsődleges fontosságú ilyenkor aminél magasabb védelem, minél kevesebb káros cuccal. Fontos, hogy nem fogja össze a fürdőruhádat sem. ITT rendeld. 

napoz4.jpg

Ha sokat mész a vízbe

Fabulon a bőre őre, attól nő... - ugye, sokan emlékeznek még erre a kis mondókára? És igen, a Fabulon márka újra kapható, ráadásul természetes anyagokkal dolgozik. Ha nem olyan érzékeny a bőröd, simán bevetheted ezt a krémet. Vízlepergető hatása is van, így akár SUP-jógásoknak is ajánlanánk. Regeneráló hatású, körömvirág is van benne, szóval, nem csinálunk vele hülyeséget, sőt. ITT nézhetsz utána. 

napoz5.jpg

Gyerekeknek

Sokan nem is tudják, de a gyerekeknek még erősebb fényvédelem kell. És hát mit tagadjuk, a legtöbb termék olyan dolgokkal van tele, amik nekik nem feltétlenül tesznek jót. Ezért is jobb a fizikai védelem nekik. A Biola egy magyar termék, de zseniális. bíborkasvirág, homoktövis, sárgarépa, szezámolaj és ilyen és hasonló természetes dolgok vannak benne. Minden egyes fürdés után újra kell kenni, ezt sose feledjük. De nemcsak gyerekeknek ajánlanánk, hanem azoknak is, akik esetleg erősebb peeling kezelésre jártak mostanában. ITT rendeld. 

napoz6.jpg

Érzékeny területekre

Igen, ilyen is van. Mert ugye, van, ahol hajlamosabb a gyulladásra a bőr, vagy nem veszi olyan jól az idegen anyagot. A Vichynek van erre megoldása. Ők ugye termálvíz alappal dolgoznak, tehát nincs mitől félni, nem fog bántani. Pici kiszerelés nyilván, de pont befér a táskádba. ITT kukkantsd meg. 

 

napoz7.jpg

Ha a pici homokozik egész nap

Idén már homokálló terméket is beszerezhetünk gyermekünk számára, ami azért szuper hír. Főleg abból a szempontból, hogy minden szülő tapasztalja, milyen nehéz levakarni a gyerekről a játék utáni maradékot a ráragatt naptej után. ITT nézd meg! 

napoz7a.jpg

After party

Az nem úgy van ám, hogy kimegyünk, napozunk, oszt jól van. Minden ilyen dolog után illik ápolni a bőrünket. Lehetőleg valami nyugtató, pont erre kitalált termékkel. A Shiseido olajmentes gélje maga a csoda a testnek. Mintha hűvös csókokkal borítaná a testet. Megérdemelt luxus a nyáron.ITT ismerkedj vele! 

napoz8.jpg

Nyugodj meg picikét!

Az arc az, amire a legeslegjobban ügyelni kell. Így egy nyári nap után, ha picit megpirultál, nincs mese, ápolni kell. Az aloe veránál nagyobb csoda nem sok létezik. A jó minőségű maszkok pedig Koreából jönnek, a Chokchokhoz, ezt ugye reméljük, már mindenki tudja. Ez a szövetmaszk annyira finom a bőrnek, hogy csak na. Nyugtat és segít az apró sérülések gyors gyógyulásában. Uborka, dinnye, lótusvirág, káposzta is van benne az aloe mellett. ITT rendeld meg és azonnal tedd be a nyári alapkészletedbe, bár télen is jól jöhet. Mi konkrétan imádjuk, felvitel előtt még a hűtőbe is betesszük picit, így még erőteljesebb a hatása. 

napoz9.jpg

Ps: ha furán barnultál le...

Béna, hogy látszik a vállpánt helye? Esetleg nem vagy még olyan barna. Számodra is van megoldás! A Body Shop nagyot gondolt és az egész testre kihozott egy BB krémet, Honey Bronze a neve. Azonnali, természetes barnaságot ad, egységesít is. És semmi, de semmi önbarnító szaga nincsen, ami örömteli, mit az is, hogy nem keni össze a ruhádat. Matt barnaságot ad, nem sárga répa színt. Imdájuk, katt IDE!

Címkék:utazás online nyár nyaralás kozmetikum napozás fényvédelem Vásárlás