2016.12.17 10:15:00 ShoppingGuy

Csempéssz ünnepi hangulatot a lakásba a net segítségével!

Közeleg az ünnep, a várakozás jó esetben öröm, készülődés, közös, emlékezetes időtöltés. És a nagy sürgés-forgás, időhiány miatt van úgy, hogy meglesz a takarítás, az ajándékok, a finomságokhoz a spájzolás, a dekoráció pedig valahogy nem az igazi, ha nem is marad el és nem is vágyunk a katalógusok hibátlan, csillogó csodáira, mégsem az, amire igazán vágytunk. Az Időtetrisz azonban segít abban, hogy a lakásotok is karácsonyi hangulatot árasszon!

Ebben a posztban olyan dekorációs elemeket találtok, amik egyrészt könnyen rendelhetőek otthonról is - csak bankkártya legyen kéznél -, másrészt némelyik darab az év egyéb napjain is melegséget, kellemes hangulatot teremt az otthonotokban. És egyik sem különösebben drága.

karidekor.jpg

Mostanság kifejezetten trendi, de szerintem időtálló darab is egy gömbfüzér, kellően finom és bohém egyszerre, az elrendezéssel is játszhatunk, hiszen a mértani pontosság vagy a kedves kis kuszaság erősítheti a már egyébként meglévő hangulatot. Mivel ez az égősor nem is drága darab, érdemes többet is beszerezni, egyet a fürdőbe, egyet a kanapé fölé stb.

butlers.png

A karácsonyfadíszek nemcsak a karácsonyfán mutathatnak jól – az ablak- és ajtókilincsekre is kerülhet egy-egy hangsúlyosabb darab. Ha valami arany és csillag is egyszerre, mint ez a karácsonyfadísz, az nemcsak tökéletes választás, de biztosan nem marad észrevétlen sem.

 csillagkaracsonyfa.jpg

Magyar népművészeti motívumok újragondolása textileken: nagyon szerethető Judit Vigvári világa, külön kiemelendő, hogy nemcsak asztali futó, de konyharuha, táska, párna is kapható ugyanazokkal a mintákkal, így néhány darabbal kellemes, harmonikus hangulatot teremthetünk. De most ezt a szarvasos asztali futót ajánljuk figyelmetekbe.

juditvigvari.jpg

A karácsonyi hangulathoz hozzátartoznak az apró, libbenő fények, így mécsesekből is érdemes beszerezni pár darabot. Ez a geometrikus formákkal díszített, fehér alapon arany színű mécsestartó pillanatok alatt életre kelti otthon a karácsony szellemét.

butlersmecses.jpg

Textilbőrből készült ez a fenyőfa-füzér, ha akarjuk, ünnepi, ha akarjuk, hétköznapi dekor, néhány ezüst színű egyéb kiegészítővel, mint gyertya, szalvéta, terítő könnyedén kiemelhetjük a csillogós mivoltát és máris inkább karácsonyi, mint hétköznapi a babyberry és az ESKA közös tervezésű girlandja.

babyberry.jpeg

Egy csillagos terítő is lehet olyan darabja a háztartási kellékeknek, hogy ha akarjuk, akkor ünnepivé válik pillanatok alatt, néhány arany-fehér gyertyával például - kétségkívül nem hagy túl nagy játékteret, de cserébe igazán gyönyörű, karakteres és ki nem szereti a csillagokat, főleg az évnek ebben az időszakában?

zaraterito.jpg

Nemcsak a karácsonyi vacsora mellett lehet praktikus és szép kiegészítő egy szalvéta – az addigi étkezések mellé is tehetünk belőle, így is készítve a családot az ünnepre. Ez a szarvas grafikás darab nagyon trendi, finoman kidolgozott darab, amit a gyerekek is szívesen kézbe vesznek majd.

butlersszarvas.jpg

Csodás kis találmány a falmatrica, hiszen megóv minket a tapétázás körülményességétől és állandóságától is, ráadásul többnyire büntetlenül leszedhetők és odébb rakhatók ezek az aranyszín, dekorációs elemek (azért jobb vigyázni és elsőre oda feltenni, ahol szeretnénk egy darabig nézegetni). Gyönyörűen csillan majd a gyertyafényben, meghittséget, varázsos pillanatokat ad az egyébként is emelkedett hangulathoz.

aranymatrica.jpg

Nemcsak az ünnepekre, hanem később is jól jön egy szép kis tároló, akár a szennyes, akár a jól dobálható, nem könnyen sérülő játékoknak. A csillagos tároló kis piros masnival a tetején egyben csomagolásnak is remek!

tarolo.jpg

Az asztali terítékek esetében sem kell csak a karácsony miatt egy teljesen új készletet venni. Elég, ha egy vagy pár különleges tányérral-tállal feldobjuk és ünnepivé tesszük a meglévő készletet. Ezzel az arany, hullámos szélű nagytányérral a legegyszerűbb fehér étkészletet is azonnal spéci darabbá varázsolja, és karácsony után is tudjuk használni például dísztálként.

zaratanyer.jpg

Címkék:online karácsony lakberendezés dekoráció hellókarácsony Vásárlás