2016.12.16 09:56:00 ShoppingGuy

5 nagyon nem unalmas ajándéktipp hölgyeknek!

A gyerekek után jöjjenek a felnőtteknek szóló ajándékok! A Nesze!szer blog szerzői most olyan ötletekkel rukkolnak elő, melyeknek - szinte - bármelyik nő örülne karácsonykor! Vendégposzt!

Anyukád, barátnőd, vagy a testvéred? Csajok, akiknek már tavaly sem volt egyszerű ajándék venni, de idén... Nem, a kesztyű, sapka, sál dolgon tekintsünk túl, inkább jöjjenek az igazi meglepik – otthonról, kényelmesen, bankkártyával rendelve.

mastercarddianak1.jpg

Fázósoknak

Ez óriás kedvencünk idén, talán azért is, mert sok mindent szeretünk, de fázni nem. És úgy tudjuk, ezzel nem vagyunk egyedül, sőőőőt. A legtrendibb az utóbbi időkben a sellőtakaró, ezzel bennünket is igazán meglephetne valaki, teljesen őszintén mondjuk. Erről az oldalról több színben is tudsz rendelni, mondjuk, nekünk a szürke jött be. Katt IDE

mastercarddianak2.jpg

Főzni imádó "wonderwumeneknek"

Csodanőknek adnánk ajándékba ezt a kötényt. Szerintünk már attól csoda valaki, ha a sok munka mellett tud és hajlandó főzni, esetleg még szeret is. Szuper szexi testet varázsol és még a blúz közepe sem lesz pörköltszaftos. Ja, egyébként pont le van árazva, ITT tudod megnézni! 

mastercarddianakkoteny.jpg

Akinek igazán személyeset szeretnél

Ez annyira, de annyira cuki ötlet, hogy megőrülünk tőle és idén már le is adjuk a saját rendelésünket. Mindenféle telefonra, tabletre tudnak tokot készíteni a saját fényképedből, csak jó minőségű legyen. Akár a legjobban sikerült nyári buli képét is tokká varázsoltathatod, de egy anyukának is megmelengetheted a szívét a saját gyereke képével. ITT találod a vállalkozás oldalát, néhány napon belül át is veheted a rendelésedet. 

mastercarddianak3.jpg

Kávé imádóknak

A nővéred élete nem élet a reggeli kávé nélkül? Megértjük... És tavaly már vettél neki bögrét, speckó kávét, egy rakás mézet? Na, akkor idén megmutatjuk, mivel lepd meg. Saját üzenettel ellátott kanállal! Igazán szép, régi, alpakka kanálba kalapálják bele a személyes üzenetet. Ilyen egészen biztosan nem lesz másnak, mert egyedileg készül minden darab, ITT nézhetsz utána. 

mastercarddianak4.jpeg

Érzékeny kutyásoknak

A kutya az ember leghűségesebb társa, ezzel nincs mit vitatkozni. És akinek kutyája van, igyekszik mindent, de mindent megadni neki. Mit is tudnál te venni neki? Hát, egy igazán jó, érzékeny négylábúaknak készült sampont! Nem ismerik ezt sokan, ezért biztos, hogy örömet csalsz majd a megajándékozott arcára. Katt IDE.

mastercarddianak5.png

Címkék:online karácsony ajándék hellókarácsony Vásárlás