2016.11.16 17:02:41 ShoppingGuy

Vigyázz, kész, nyakunkon a Black Friday!

A Black Friday – vagyis Fekete Péntek – a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, ami hagyományosan a karácsonyi bevásárló szezont nyitja meg. Ezen a napon a boltok és webshopok brutális kedvezményekkel várják a vásárlókat a boltokban és a webshopokban. Magyarországon tavaly tartották meg a kiskereskedelemben először a Black Friday akciót, és erre idén is sor kerül.

blackfriday.jpg

A Black Friday nem veszélytelen üzem: az Egyesült Államokban előfordult már, hogy a legjobb termékekre vadászók között sérülés történt. Persze, az órákon át való várakozás érthető módon megviseli a hosszú sorokban a boltok előtt váró embereket, de ez engem csak abban erősít meg, hogy ezen a napon is az online vásárlás lesz a nyerő választás!

Az idei Black Friday november 25-én lesz, és természetesen ma már Magyarország sem maradhat ki belőle. Olyan alkalom ez, amikor is elsősorban az offline üzletekben kellene nagy akcióknak lennie. Persze, nálunk sok minden máshogy megy, így érdemes az online áruházak esetében is megnézni, milyen akciókkal készülnek. Számtalan olyan online shop van, amelyik már előbb – akár ezen a héten - is különleges kedvezményekkel várja a vásárlókat.

Mivel ilyenkor hatalmas kedvezményekkel lehet vásárolni elképesztően sokféle terméket és így egyre többen érdeklődnek iránta, érdemes felkészülten várni a Fekete Pénteket. Ha a karácsonyi ajándékok egy részét is szeretnénk ezekben az akciókban beszerezni, akkor különösen.

Érdemes előre megnézni, milyen akciókra lehet számítani. Ehhez használhatjuk a tematikus oldalak segítségét – például a blackfriday.hu és a blackfridaynews.hu oldalakat -, de kedvenc webshopjainkra is nézzünk rá, hátha már előre elárulják, mi mindent vásárolhatunk meg majd náluk ezen a napon. Egyébként az online vásárlás ezen a napon azért is bölcs döntés, mert így kihagyhatjuk a nagy tömeget, és az azzal járó kellemetlenségeket.

Kedvenc üzleteidnek és márkáidnak kövesd Facebook oldalát is, sok esetben itt jelentik be először, hogy mikor és pontosan milyen termékekkel készülnek a Black Friday-re. Iratkozz fel a kedvenceid hírlevelére, mert így már előre értesülhetsz rengeteg Black Friday-i ajánlatról. És hogy minél gyorsabb lehess, a számodra érdekes webáruházakba már most regisztrálj be, így gyorsabban érhetsz a vásárlási folyamat végére. Ez azért lehet fontos, mert több helyen addig nem biztos, hogy tiéd a kiszemelt préda, míg csak a kosárban pihen.

Ha pedig karácsonyra műszaki cikkeket szeretnél tenni a fa alá, nézz utána a Cyber Monday-nek is. Ez a nap ugyan még kevésbé elterjedt, de mivel ezen a napon az online vásárlásé és elsősorban műszaki termékeké a főszerep, a Black Friday-t követő hétfőn talán megszerezheted mindazt, amit megálmodtál szeretteidnek.

Címkék:trendek online karácsony bankkártya tudatosság Vásárlás Black Friday