2016.09.25 09:57:53 ShoppingGuy

Sale van, babám!

Minden szezon végén eljön az időszak, mikor az üzletek leértékelik az árukészletüket. Sőt, sok márka szervez szezon előtti és szezon közbeni leértékelést is. A Nesze!szer bloggerei pontosan tudják, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a leértékelésekből, és milyen trükkökkel juthatsz hozzá a legjobb darabokhoz. Vendégposzt!

Leértékelés – van-e szebb szó egy nő fülének? Szerintünk nincs. Imádunk ilyenkor vásárolni - és nemcsak a boltok, hanem online, bankkártyával is -, mert miért is? Mert sokkal olcsóbban juthatunk hozzá azokhoz a cuccokhoz, amelyekre vágyunk… vagy nem is annyira vágyunk, de szerelem lesz belőle. Lelkileg viszont azt az érzést éljük meg, hogy milyen ügyesek vagyunk, milyen jól sikerült a vadászatunk… de mi kell hozzá, hogy tényleg szuper portékára csapjunk le?

salevanbabam.jpg

Az első és legfontosabb, hogy legyünk naprakészek kedvenc netes oldalainkból. Nem, nem azt mondjuk, hogy menj naponta többször fel az Asosra, vagy az Ali felületeit böngésszed - iratkozz fel a hírlevelekre! Igen, tudjuk, hogy sokszor idegesítő, amikor reggel megnyitod a méledet és tizenöt weboldal mindenféle ajánlata landol nálad, de milyen jó hamar értesülni az aktuális leértékelésekről! Az elsők között lehetsz ugye, ami nem utolsó szempont. Ráadásul, már napokkal előbb megtudod, hogy jön, jön és jön a sale, tehát készülni is tudsz rá, esetleg előre kiszakítasz majd a napodból egy fél órát a dolgok átvizsgálására. Amennyiben listát is készítesz, mi az, amire szükséged van, a tomboló sale időszakban lehet, hogy megfelelő alapdarabokat is beszerzed, így nemcsak azt az úristen, de jól néz ki az a sárga felső ugrik be a kosaradba.

A legtöbb oldal kiírja már azt is, a kiszemelt portékából mennyi van még raktáron. Ezt azért érdemes figyelned, mert ha sok van még, akkor lehet, hogy benne lesz a leértékelés második ütemében és nem fog elfogyni a hetven százalékos kedvezményig. (Amennyiben kevés van, csak néhány, gyorsan csapj le rá, mert valószínű, hogy most tudod elvinni jó áron!).  Kozmetikumoknál az is lehetséges, hogy további termékmintákat kapsz a sale darabjai mellé, erre is figyeljél, mert sokszor egy hétvégi kiruccanás simán megoldható egy pici adag krémmel, nem kell egy óriási tubust cipelned majd.

Kedvezmények, folyamatosan. A világ legravaszabb online rendelős oldalai már az első vásárlásod megérkeztekor ügyesen csapdába csalnak téged, mert már kapsz egy szép kis százaléknyi kedvezményt, ha majd másodszor is tőlük rendelsz… ráadásul csini katalógus is jön hozzá. Nincs mese, ezt akkor és csak akkor használd ki, ha tényleg szükséged van majd a darabokra és más oldalakat is átnézel. Mert nem biztos, hogy tényleg olcsóbb lesz majd a portéka, de azért csodálatos egy ilyen kedvezményt a magadénak tudni.

Új weboldalak, ahol óriási leértékelések vannak, mindig lesznek. Ám ajánlatos megkérdezni a barátnőket, rendelt-e már valaki tőlük. Jelen sorok írója hetekig keresett egy bizonyos fajta kabátot. Olyat, ami nem rövid, viszonylag jó formát ad a viselőjének és meleg is. Na, ez az, amit sikeresen megleltünk egy olyan oldalon, ami nem volt túl ismerős. Nagyobb volt a vágy, mint maga az óvatosság. Megrendeltük. Iszonyat hosszú időbe tellett, míg megérkezett. És „egytéli” kabát lett belőle. Ugyanis a gondos kacsatollak szépen átszurkálják az anyagot, így néhány hétnyi viselés után a kabiból fürdköpeny lett. Azóta is óvunk minden barátnőnket, hogy innen rendeljen. Egyébként a nagy Alinál is ez a helyzet. Replikát soha, de soha ne szerezzetek be onnan, bármilyen óriási kedvezménnyel is kecsegtet az oldal! Akkora csalódás lesz, hogy nem annak fogtok örülni, de olcsó volt, hanem annak, hogy megoszthatjátok a képet a facebookon milyen béna valamit kaptatok az eredeti fotóhoz képest.

Tehát leértékeléskor is csak okosan, ügyesen!

Címkék:online divat ruha spórolás szépségápolás smink tudatosság kozmetikum leértékelés Vásárlás Kedvezmény