2017.12.03 09:02:00 ShoppingGuy

5 online ruha webshop, amit ismerned kell!

Amikor már kezd unalmassá válni a közelben lévő divatüzletek és bevásárlóközpontok kínálata, szuper megoldást jelenthetnek az online üzletek. Ha bizonytalan vagy abban, hogy mit, hol érdemes keresni, ez a cikk neked szól a Stíler blogtól!

webshop.jpg

Sokan még ma is tartanak attól, hogy a neten rendeljenek ruhát, pedig legtöbb nagy webshopban már profi mérettáblázat és útmutató van segítségünkre abban, hogy megtaláljuk a tökéletes ruhadarabot. Ha pedig mégis hiba csúszna a számításba, sok helyen térítésmentesen visszaküldhetjük a nem megfelelő terméket. Az online ruhavásárlás így stresszmentes, könnyed kikapcsolódássá válik, ami kényelmesen, egyetlen bankkártyával elintézhető, és a kiválasztott darab jó eséllyel nem fog szembejönni az utcán.

1. Tökéletes biztonság abszolút kezdőknek

Ha kezdők vagyunk az online ruhavásárlás terén, kezdjünk egy bombabiztos webshoppal. Az ASOS saját márkás termékek mellett számos itthon is jól ismert brandet forgalmaz. A női és férfi kínálat már-már zavarba ejtő, de a baloldal sáv szűrői segítségével árkategóriában és méretben is szűrhetjük a kínálatot.

További előnye, hogy külön magas, petite és teltkarcsú kategóriával is rendelkezik, így bármilyen testalkattal rendelkezünk, ebben a webshopban jó eséllyel megtalálunk mindent a fehérneműktől a kisestélyiig.

2. Luxus és elegancia a négyzeten

A MyTheresa a legmenőbb dizájner márkákat hozza elérhető közelségbe. Itt mindent megtalálhatunk a ruháktól a cipőkön és táskákon át egészen az apróbb kiegészítőkig. A tervezői darabok nem korlátozódnak alkalmi ruhákra, hiszen a farmernadrágtól a kockás ingig minden szerepel a kínálatban – dizájner kivitelezésben és ennek megfelelően borsos áron. A luxus persze nem áll meg a termékeknél, hanem jelen van a szolgáltatásokban is: csodaszép csomagolás, maximum 3 napos szállítási idő, és 30 napos ingyenes visszaküldési lehetőség jár a vásárláshoz.

3. A kedvezmények rajongóinak

Kedvezményesen vásárolni mindig öröm, pláne, ha nem kell kivárni a bolti akciót. A Mango Outletben egész évben szuper kedvezményekkel szerezhetjük be a korábbi kollekciók darabjait. Ha ismerjük és kedveljük a márkát, érdemes rendszeresen körülnézni a webshopban, hiszen könnyen belefuthatunk olyan darabokba, amiket korábban kinéztünk magunknak, csak éppen drágának találtuk, vagy nem volt megfelelő méret.

4. A cipőfanatikusok kedvenc helye

Cipőt vásárolni nem könnyű a neten – de mi a garancia, hogy az üzletben felpróbált topán egy hosszabb séta alkalmával is kényelmes marad? Ráadásul zárt cipők esetében még trükközhetünk is talpbéléssel vagy egy vastagabb zoknival. Az ecipo.hu kínálatában több, mint 450 márka termékei között böngészhetünk, így ha az üzletek kínálatában nem találtuk meg álmaink cipőjét, érdemes körülnézni a weben is.

5. A hazai divat rajongóinak

Aki mindig a különlegességeket keresi, és szívesen támogatja a hazai divatipart, biztosan rengeteg izgalmas darabot talál a One Fashion multibrand webshopjában. A teljes termékpaletta egyelőre csak az üzletben elérhető, de az online felületen is számos tervező termékei között böngészhetünk.

Címkék:online divat ruha ajándék webshop bankkártya Vásárlás