2017.11.26 09:26:00 ShoppingGuy

Kis mobiltok trendhatározó kütyüfüggőknek

A mobiltelefon szerves részévé vált a mindennapjainknak: nemcsak telefonálunk rajta, de ezen tartjuk a kapcsolatot a barátainkkal, visszük magunkkal futni, mert zenét akarunk hallgatni, megrendeljük rajta a vacsorát, pénztárca helyett is megállja a helyét. És most már arra is használjuk, hogy megmutassuk, kik vagyunk!

Merthogy a mobiltok, ami eredetileg a telefon védelmét szolgálta, mára tagadhatatlanul kiegészítővé nőtte ki magát. Olyannyira, hogy a fast fashion nagyjai a ruháik mellett rengeteg mobiltokot is kínálnak, így tökéletesen összepasszíthatod a ruhatáradat kedvenc kütyüd külalakjával. És mint minden divatirányzatnál, bizony itt is léteznek trendek.

mobiltok.jpg

Lássuk, most épp mi a trendi ezen a fronton, és kinek melyiket ajánljuk!

Csillogás a köbön!

mobilmetalcsillogos.jpg

Beszerzési források: 1. Pull & Bear 2. Bershka 3. Claire's 4. Claire's 5. Reserved 6. Cropp

Minden trendinek számít, ami metálos fénnyel csillan meg a neoncsövek fényében, netán csillámporos, vagy drágaköveket utánoz. Az abszolút elegáns megoldásoktól a bohém, játékos tokokig sokféle kapható ebben a kategóriában, így mindenkinek jó szívvel ajánljuk, aki szeretne egy kis glamourt csempészni a napjaiba.

Népies elemek

mobilnepies.jpg

Beszerzési források: 1. Bershka 2. Claire's 3. Pull & Bear 4. Stradivarius

Aki más kultúráját tiszteli, rossz ember nem lehet – és ezt akár a telefontokodon is megmutathatod. Észak- vagy dél-amerikai indián minták, Európára jellemző virághímzések, és még ezerféle motívum található mostanság a mobiltokokon. Azoknak ajánljuk, akik nyitottak, és bár fontosak számukra a hagyományok, de nem félnek azt modern környezetben újragondolni.

Kényeztető puhaság

 mobilszoros.jpg

Beszerzési források: 1. Claire's 2. Cropp 3. Stradivarius 4. Zara

Lehet, hogy a hétköznapok kemények, de te mindig csempészhetsz bele egy kis kényeztetést. Például úgy, ha a telefontokod simogató, pihepuha műszőrméből készül. Vigyázat, megosztó kiegészítő, így csak bevállalós és rugalmas gondolkodásúaknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy magukat is kényeztessék. 

A természet elemei

mobiltermeszet.jpg

Beszerzési források: 1. Bershka 2. Claire's 3. H&M 4. Pull & Bear 5. Bershka 6. Parfois

Legyen az a kozmosz, virágok, levelek, netán kövek – a természet a mobiltokokon is hódít! Ha a rohanó nagyvárosi élet betondzsungelében nem akarod teljesen elveszteni a kapcsolatot Föld Anyával, és a nyugalmat is a zöldben találod meg, válassz tokot a kedvenc telefonodnak ezek közül! 

Szivárványos unikornisok

mobilunikornis.jpg

Beszerzési források: 1. Stampart 2. Claire's 3. Zara 4. Claire's 5. Claire's 6. Galaxy tokok

Mi lenne ma trendibb és varázslatosabb, mint az unikornisok? Ott vannak táskán, ruhán, füzeten, miért ne lenne ott a telefonodon is? Bármikor ránézel, ismét kicsit gyerek lehetsz, aki őszintén hisz a varázslatban és a jó örökös győzelmében, és szinte biztosan mosolyt csal az arcodra. Ajánljuk azoknak, akiket az üdít fel, ha ismét gondtalannak érezhetik magukat vagy azokat, akik ma is töretlenül hisznek a mesékben és a csodákban! 

Üzenet a fülről

mobiluzenet.jpg

Beszerzési források: 1. Mohito 2. Zara 3. Parfois 4. Cropp 5. Cropp

Mennyire menő már, amikor nemcsak a vonal másik végén lévővel, vagy az online ismerősökkel tudunk infót cserélni, de egyben üzenhetünk azoknak is, akik a közvetlen közelünkben tartózkodnak. Ha több tok is rendelkezésre áll, akár aszerint is cserélhetjük a telefonunkon, hogy épp aznap milyen kedvvel ébredünk. Ajánljuk azoknak, akiknek ami a szívén, az a száján!

Címkék:kiegészítő divat mobiltelefon mobilfizetés Vásárlás