2017.09.24 16:42:00 ShoppingGuy

7+1 ok a mobilos fizetés mellett

Hogy miért szereti a Nesze!szer bloggere azt, hogy ma már a mobilját is elég magával vinnie, ha vásárolni indul? Olvassátok el az alábbi listát, amiből minden kiderül!

Te fizetsz? Igen, én fizetek. De nem azért, mert mindig költeni akarom a pénzemet, hanem én mobillal fizetek. És ez nagyon jó. El is áruljuk most nektek, miért ajánljuk ezt a formát!

mobilfizetes.jpg

1. A mobilos fizetés iszonyat könnyű. Azoknak is, akiknek semmi műszaki tálentuma nincsen (például pont én), azoknak is bébikönnyen megy, ahogy a családban lévő kamasz fogalmazna. 

2. Elkezdeni is nagyon egyszerű, csak a megfelelő appot kell letölteni hozzá.

3. Soha, de soha nem lesz olyan gondod, hogy otthon felejtetted a pénztárcádat, mert a mobil mindig kéznél van.

4. Soha, de soha nem lesz olyan gondod, hogy nincs húszasod, tízesed, jaj, nem tudok visszaadni stb...

5. Mobillal fizetni biztonságos. Itt aztán nincs olyan, hogy rosszul adnak vissza, nem ment át a pénz stb... és a kártyát sem kell félteni.

6. Gyerekes anyukáknak is szuper, soha nem lesz abból gond, hogy a gyerkőc kiveszi a pénzt, lenyeli a kassza mellől a dolgot. És egyszerűbb az üzletben is felügyelni őt, ha nem piszmogunk percekig az apróval, ráadásul a mobilos fizetéssel járó kis technikát imádják is felügyelni a kicsik.

7. Befizetted a számlát? - nálatok hányszor hangzik el ez a kérdés. Mobilon a közüzemi számlák kiegyenlítése is megy, mint a karikacsapás! 

+1. Mobillal fizetni iszonyat trendi. Ez meg menő érzés, nem?!

Címkék:mobiltelefon mobilfizetés