2017.09.14 10:03:00 ShoppingGuy

MUNKAHELYI DRESSCODE: EGYSZERŰBB FELADAT, MINT HINNÉD!

Csinosabbnál csinosabb hölgyeket-lányokat lehet látni mostanában az utcákon. És a hangsúly most a csinos szóra tennénk. Azokra a húszas-harmincas-negyvenesekre, akik munkából jönnek, sietnek, lépkednek. És látszik rajtuk, hogy lehet valami dresscode a munkahelyen. De mégis tudnak ezen belül úgy játszani, hogy nem egyenruhának tűnik rajtuk. Mi a titok? A Nesze!szer blog megfejtését olvashatjátok!

dress1.jpg

El is áruljuk, honnan, mit rendelj otthonról, kényelmesen, hogy te is kódban maradj és közben jó csaj is legyél!

dress2.jpg

Minden munkahelyi ruhatár alapja a blúz. Általában a fehérnél jobb választás nincs. Ám ahol megengedett, variálhatod a színeket. Mindenképp nézd meg az anyagösszetételt és olyat válassz, amit nem kell túl sokat vasalni. Az is praktikus, ha tudod, hogy nem egy nagyon izzasztós anyag, hanem egész nap jól érzed magad benne. Általában szoknyához és nadrághoz is mindig telitalálat egy fehér blúz. Tárgyalásra is szuper, egy kendővel pedig fel is dobhatod. Nekünk most ez ár- és érték arányban is eléggé tetszik, nézd meg az Answear oldalán ITT

dress3.jpg

Egy jó nadrág a lelke mindennek. Na de tényleg. Egy rendes fekete gatya nélkül a világ sem forog - szerintünk. A szivar naci minden évszakban kiváló, kényelmes és szuper nőies. Ez most hihetetlenül olcsó is és hamar odaért hozzád az Orsay választékából. Nézd meg, többféle anyagból is van, de mind csudi klassz. Katt IDE érte. 

dress4.jpg

Szoknya - senki előtt nem titok, hogy az irodai öltözködés alapja. Persze, ha mindenki 36-os darázs derekú lenne, az csodás lenne. De nem az. Így más és más fazon passzol. A rakott szoknya viszont elég jó választás. Választhatod sötétkékben, de ha nem áll hozzád közel a stewardess feeling, akkor bizony a fekete lesz a nyerő. Ezt simán, fehér pólóval is felveheted és abszolút office kompatibilis lesz! ITT nézd meg a fashiondays oldalán! 

dress5.jpg

Blézer, blézer és blézer. Egy piros vagy fekete blézer, esetleg egy sötétkék, abszolút alapnak tekinthető az irodai ruhatár részeként. Ám simán feldobhatod a mindennapokat, ha valami erősebb színt választasz. Egy zöld, padlizsán, vagy akár sárga darab is jó választás, főleg, ha néha fagyos az office légkör - jól jön egy kis örömszín. Mutatjuk ezt, a fazonja némileg hosszítja is az ember alakját, ami nem hülyeség. A Zara oldalán nézd meg ITT, télre és nyárra is jó választás lesz! 

Címkék:munka online divat ruha munkahely Vásárlás