2017.09.01 10:57:00 ShoppingGuy

Menő cuccok iskolakezdéshez kamaszoknak

Itt a szeptember, becsengettek, nincs mese, iskolába kell járni a gyerekeknek. A kicsiket még hajtja a lendület, ha olykor le is konyul a szájuk széle, alapvetően örömmel vetik bele magukat az iskolai életbe. A nagyobbaknak pedig könnyebbé tehető a visszatérés, például pár menő cuccal, ami miatt nagyobb örömmel fognak ismét beülni a padba.

sulis.jpg

Szerencsére, ma már elképesztő választékkal találkozhatunk a webshopok jóvoltából, és pár nap alatt kézhez kapjuk, amit megvásároltunk, így akkor is érdemes körbenézni a neten, ha a füzetlista átvétele után nagyon gyorsan kell intéznünk a beszerzést.

Nagyon trendi például ez az ömlesztős tolltartó, amiben minden fontos írószer elfér, és nem utolsó sorban még állat jól is néz ki.

szinvaltos.jpg

Az is menőnek számít, ami geg, ezért ez a ceruza formájú tolltartó is biztosan sikert arat majd az osztálytársak között.

ceruza.jpg

Még a szülők is emlékezhetnek arra, hogy a radír milyen fontos státuszszimbólumnak számít egy iskolában, így érdemes beszerezni a gyereknek egy különleges darabot. Miért ne lehetne mondjuk dinó radírja a kölöknek?

radir.jpg

Otthon és az iskolában is jól jöhet egy mini tűzőgép. Ha pedig beszerzünk egyet, legyen unikornis!

unikornis.jpg

A tanuláshoz mindenképp jól jön pár kapocs is, és bizony nem baj, ha ezek tartósak és erősek is. Meg ha viccesek, mint ez a kapocsszett.

kapcsok.jpg

Ma már szerencsére nemcsak a klasszik iskolai füzeteket szerezhetjük be, számtalan különleges füzet közül válogathatunk. Ha arra nincs is keret, hogy minden egyes füzet nagyon különleges legyen, legalább egy-egy darabot engedélyezzünk – például a nehezebben menő tárgyakhoz. Hogy szívesebben elővegye a gyerek – például ezt a bicikliset.

bicajos.jpg

A lányok körében pedig biztosan sikert arat egy ilyen arany feliratos füzetke szett, ami lehet, hogy a tantárgyakhoz kevésbé használható, viszont leckefüzetnek tökéletesek!

aranyfuzet.jpg

Címkék:gyerek online gyerekek iskola kamasz Vásárlás