2017.06.30 17:57:14 ShoppingGuy

Szervezd meg a nyaralásodat a nappaliból!

Végre kezdődnek a nyári szabadságolások, végre kiszabadulhatunk egy kicsit a mindennapi mókuskerékből. A Stíler bloggerei szerint pedig sokat megspórolhatunk magunknak, ha pár trükköt bevetünk a nyaralás megszervezésekor – amit ez alkalommal is érdemes online intézni!

Manapság már lehetséges, hogy a nappalidban ülve, kényelmesen megszervezd álmaid nyaralását. Nincs szükség másra, mint egy laptopra, egy bankkártyára és rád! Íme, 5 hasznos és zseniálisan működő trükk, hogy a lehető legjobban sikerüljön a művelet.

nyaralas.jpg

1. INSPIRÁLÓDJ AZ INSTAGRAMRÓL!

Mindenki használja az Instagramot, főleg nyaralás alatt: ilyenkor még azok is posztolnak egy pár képet, akik egyébként nem töltenek fel minden reggelit, kapucsínót és szelfit. Persze ez nem véletlen, hiszen szívesebben fotózkodunk a tengerparton, titkos lagúnákban és egyéb mesébe illő helyeken. #ígynyaralok

Érdemes tehát kihasználni az Instagram előnyeit, és a geotageket felhasználva virtuálisan körbejárni az adott várost és környékét, legfőképpen pedig a szállodát, ahol éppen tervezitek a szállásfoglalást. Nagyon sok valós információhoz juthatsz így, hiszen a turisták képei nem csalnak, mint a szállodák image képei, maximum filterezve vannak egy kicsit.

2. REPÜLŐJEGYET ONLINE, OLCSÓN

Ma már semmi újdonság nincs az online repülőjegy vásárlásban. Viszont van egy applikáció, ami segít neked abban, hogy a lehető legolcsóbban megtaláld az otthonod és a desztinációd között a megfelelő repülőjegyet. A Skyscanner automatikusan növekvő sorrendbe teszi a repülőjegyek találatait a legolcsóbbtól a legdrágábbig, és az utazási időt is figyelembe veszi. Aztán már csak pár kattintás, és letölthető a jegy a telefonodra.

3. VÁSÁROLJ BELÉPŐJEGYEKET ONLINE

Az aktív pihenéshez hozzátartozik az is, hogy az adott hely kulturális emlékeit, múzeumait, nevezetességeit megnézed. Nyilván ez nem csak neked jut eszedbe, ezért sokszor megesik, hogy órákat kell sorban állnod a belépőért. Spórolj időt és energiát, foglalj online jegyet! A helyszínen öt perc sorban állás után át is veheted, hiszen erre tartják fent fast track sorokat és az így nyert értékes órákat pedig a tengerparton töltheted.

4. UTASBIZTOSÍTÁS, HOGY MINDEN RENDBEN LEGYEN

Nincs is annál rosszabb, mint amikor a csomagod elveszik, kirabolnak az üdülőhelyen, vagy a legrosszabb, balesetet szenvedsz. Biztosítást érdemes kötni, még akkor is, ha csak egy hosszú hétvégére ruccansz el egy közeli országba. Manapság már ezt is könnyedén elintézheted a nappali kanapéján ülve, hiszen a legtöbbje egyszerű formanyomtatvány és semmi komolyabb, személyes ügyintézést nem igényel, csak a bankkártyád kell hozzá.

5. VÁSÁROLJ OKOSAN, SPÓROLJ PÉNZT ÉS IDŐT

Kivétel nélkül mindenki szokott vásárolni amikor külföldön van, hiszen sok olyan terméket beszerezhetsz, amire régóta vágytál, de itthon nem kapható, vagy túl drága. Hogy a tengerentúli vámot is elkerüld, érdemes előre online megvásárolni az adott országban a terméket, amit kiszállíttathatsz abba a szállodába, ahol éppen megszálltál. Csak ne felejts elég helyet hagyni a bőröndbe az új kedvencednek!

Címkék:utazás horvátország program online nyár nyaralás Vásárlás Külföld