2017.06.27 19:34:46 ShoppingGuy

5 film, amit látnod kell a nyáron!

Szereted a mozit? Beülni a hűvös terembe a legforróbb napokon, átélni, hogy libabőrös leszel, miközben odakint mindenkiről szakad a víz, és belemerülni egy izgalmas vagy elgondolkodtató történetbe? Akkor olvasd el a Dühös Mókus vendégposztját a nyár mozifilmjeiről!

Filmimádóként összeszedtem a nyárra öt filmet, amit érdemes megnézni a legmelegebb hónapokban, hogy neked már ne kelljen átnyálaznod a brutálisan sokféle mozikínálatot. Ezt az 5 filmet viszont mindenképp nézd meg a következő két hónapban, mert különben nem lehetünk barátok. Amit még érdemes megjegyezni: a mozijegyet vedd meg online, vagy a Simple alkalmazással, így még jobban is jársz.

film.jpg

GRU 3.

Mindenki kedvenc Gruja, plusz a lányok és a minyonok ezen a nyáron visszatérnek. Június végétől vetítik az új filmet, amelyben kiderül, hogy Grunak van egy ikertestvére, valamint az is, hogy a minyonok, bármennyi cukifejek is, valójában jobban örülnek, ha Gru a gonosz utat választja. És amikor nem akarja, annak a minyonok nem örülnek. Jaj, és azt is érdemes megemlíteni, hogy Grunak ebben a részben már felesége is van – igen, Lucy az! Persze, fennáll a veszélye, hogy a Gru 3. már közel sem lesz olyan vicces, mint az előző két rész. Ám ha abból indulunk ki, hogy a második Gru film mennyire zseniálisan vicces volt – a Minyonok egész estés mozifilmétől pedig most tekintsünk el nagyvonalúan -, nincs kétség afelől, hogy kellemes szórakozást fog nyújtani az új film.

  

A majmok bolygója: Háború (War for the Planet of the Apes)

Júniusban láthatjuk újra Ceasart a vásznon, ahol a lázadás és forradalom után, már a háború következik ember és majom között. Ceasar totális harcba kénytelen bocsátkozni az emberekkel szemben, hogy végre pont kerüljön annak az egyre feszítőbb kérdésnek a végére, hogy ki legyen az uralkodó faj a Földön.

Valerian és az ezer bolygó városa (Valérian and the City of a Thousand Planets)

Sci-fi rajongóként már nagyon várom az előzetesek alapján is igen látványosnak ígérkező filmet, amit bizony már júniusban meg is nézhetünk a jól megérdemelt kukoricánkkal. Jó, az sem hátrány, hogy Cara Delevingne, a divatmodellből lett színésznő is játszik benne. Akit persze Valerian is meg akar hódítani, miközben az ügynökpáros egy újabb izgalmas küldetésen vesz részt, merthogy ez egyébként egy képregény. Ja és Rihanna is énekel nekünk. Kérdés?

Dunkirk

Látatlanban is úgy gondolom, hogy Christopher Nolan a legjobb választás egy nyomasztó és reménytelen második világháborús csata megfilmesítéséhez. Ugyanis a dunkerque-i csata minden volt, csak szép nem. Mivel Nolan sosem hazudtolja meg magát, így a filmről most sem tudunk sokat. Azt viszont igen, hogy júniusban már láthatjuk is.

 

Kingsman: Az aranykör

Őszinte leszek: ez az a film, aminek az első része elé úgy ültem le, hogy “Nosza, essünk túl rajta!”. Beismerem, hogy bőven volt bennem előítélet, főleg a Bridget Jones-os Colin Firth és a mostanában eléggé gyenge Samuel L. Jackson miatt. Nos, rácáfoltak. Az első rész egy igazán akciódús és szórakoztató film lett. Így nem is kérdés, hogy a második részre is veszek jegyet, szerintem te se hagyd ki.

 

A fentiekből kijelenthetjük tehát, hogy nem kell félni: ezen nyáron a jó filmek nem mennek szabadságra. Ennyi különlegesnek ígérkező filmet meg nekünk sem szabad kihagynunk, az nem lenne szép a készítőkkel szemben! Ugye?

Címkék:mozi kultúra online applikáció Vásárlás