2017.06.26 16:50:33 ShoppingGuy

Fürdőruhavásárlás a neten? Lehetséges!

A fürdőruhavásárlás sokaknak óriási mumus, amin minden nyáron igyekszünk “gyorsan túlesni”. Pedig elkerülhető a próbafülke rémes világítása és a többi kellemetlenség, ha okosak vagyunk, és bevetjük az internetes vásárlás trükkjeit. A Stíler vendégposztja következik!

Felpróbálás nélkül semmit sem veszünk meg, ez egyértelmű, vagyis fürdőruhát sem. Viszont, ha szeretnénk elkerülni a bolti próbafülkét, megrendelhetjük online vásárlással a kiválasztott darabokat az otthonunkba is, ahol kényelmesen felpróbálhatjuk, kiválaszthatjuk a legjobbat, a maradékot pedig visszaküldhetjük. Nézzük, mire érdemes figyelni, ha ezt a megoldást választjuk!

furdoruha.jpg

1. LEGYÜNK TISZTÁBAN ÖNMAGUNKKAL

A fürdőruha-választásnál – mint minden más ruhadarab esetében is – az a célunk, hogy harmonikus összképet teremtsünk, miközben kiemeljük az előnyös tulajdonságainkat, és elrejtjük azokat a testrészeket, amelyekre nem vagyunk olyan büszkék.

Ezt úgy érhetjük el, hogy élénk színeket és feltűnő mintákat választunk a fókuszpontra, hogy odavonjuk a tekintetet. Ha nagyobbnak akarunk láttatni magunkon valamit, akkor arra a részre jöhetnek a fodrok, rojtok, flitterek, gyöngyök és élénk minták; ha pedig kisebbnek akarunk mutatni valamit, általában az egyszínű megoldások szolgálják a célunkat.

A legtöbb webáruház centiméterben is megadja a méreteket – ezt tanulmányozzuk alaposan és pontosan mérjük le a saját méreteinket.

2. NEM ÁRT A MÁRKAHŰSÉG

Ha egy fehérnemű bevált, akkor ragaszkodunk hozzá, igaz? Így van ez a fürdőruhákkal is: ha egy márka minősége, szabásvonalai és méretezése már bevált, érdemes ragaszkodni hozzá, így kisebb eséllyel nyúlunk mellé.

3. EGY KIS BEFEKTETÉS GYORSAN MEGTÉRÜL

Ha nem vagyunk száz százalékig biztosak abban, hogy melyik méret vagy fazon fog jobban állni, rendeljük meg mindkettőt (hármat, négyet…). Otthon, a tükör előtt majd eldöntjük, melyik az igazi, a többit pedig vissza lehet küldeni. Ez a megoldás ugyan egy kis “befektetést” igényel azzal, hogy első körben többet vásárolunk, viszont időt spórolhatunk azzal, hogy nem kell újabb és újabb cseréket kérni, rendeléseket leadni, és legfőképp kivárni a szállítási időt.

4. MINDIG LEGYÜNK TISZTÁBAN A WEBSHOP SZABÁLYAIVAL

Igazi jackpot az olyan webáruház, ahol az áru visszaküldése ingyenes. Így tényleg nem szaladunk plusz költségbe, ha bármilyen oknál fogva vissza kell küldenünk egy-két terméket. Erre a legtöbb esetben néhány napos határidő áll rendelkezésre, így érdemes a csomag kézhezvételét követően azonnal ellenőrizni, hogy jól választottunk-e vagy sem.

5. EGY KIS KEDVEZMÉNY SOSEM ÁRT

Az online vásárlás előnyei közé tartozik, hogy az esetek 99%-ában szert tehetünk egy kis kedvezményre, ha szemfülesek vagyunk. Sok webshop kínál kuponkódot az első vásárlásért, hírlevél-feliratkozásért, vagy rövid elégedettségi teszt kitöltéséért. Érdemes ezekre figyelni, hiszen 10-15%-ot spórolhatunk, vagy ezzel együtt esetleg egy drágább darabot is megengedhetünk magunknak.

Címkék:online divat ruha nyár fürdőruha Vásárlás