2017.06.22 19:29:46 ShoppingGuy

Volt egy kis bulika és éhes vagy - de az automatáig nincs erőd elmenni...

A party és a buli az ember életének természetes része. Élni kell, pörögni, élvezni a dolgokat. De mi van akkor, ha akár egy délutáni Teraszos ücsörgés után, vagy egy éjszakai kimaradás után éhes az ember? A Nesze!szeres csajok tudják a választ!

Ilyenkor erő és készpénz viszont általában kevés van... Ekkor jönnek azok az étel házhozszállítók, ahol már kártyával is tudsz fizetni. Nézzük, kik is ők! (A következő buliba pedig minket is hívj el!)

Pizza szélsebesen

Amikor az ember felébred, nincs idő a várakozásra, minden perc szenvedés addig, amíg valami fel nem szívja a gyomorsavat. Ilyenkor zsírra, zsírra és zsírra van szükség, meg némi szénhidrátra. Ami jó még, az a paradicsom, meg persze egy fejfájáscsillapító, de abból nyilván van neked otthon. Egy sonkás pizza kiváló választás, de élből kérjél rá dupla sajtot. Amennyiben desszertet is szeretnél, nehogy tiramisut kérjél, mert az alkohol újra beindítja a ringlispilt. Innen rendelheted a legjobb pizzákat és desszertből is jól állnak, ráadásul szélsebes a kiszállításuk!

Fűszeres élet

Egy jó, fűszeres étel erőteljesen gyógyító hatású tud lenni. Mindenki másra esküszik, mi az indiaiban hiszünk. A Tikka masala maga a csoda és a tandori csirke is parádés hatással járhat, persze, ha eddig nem üres zsömlén éltél. Ők nem olyan gyorsak, viszont megéri az indiait tőlük kérni, nézd meg ITT.

Erőleves a léleknek

A gyógyító húsleves, így hívják a műfajt Magyarország szerte. Mindenki tudja, hogy a legeslegjobb macskajajra a leves. Sokan esküsznek a húslevesre, sokan pedig a paradicsomra. Na, ITT mindkettőt megkapod. De van parmezános minestronéjük is, ha azt szeretnél kérni.

Miso

Az egyik barátnőm a Miso levesekre esküszik, semmi másra. Egyszer betársultunk egy céges buli utáni másnaposságban hozzá, nem bántuk meg. Misót kérhetsz rákkal, csirkével, gombával is, tehát variálhatsz rendesen. Nem tudni, hogy az alga teszi-e, de rohamosan javul az ember állapota az első kanalak után. És árban is iszonyat korrektek. A jobbulást ez az oldal adja!

Tisztességes ajánlat

Vannak, akik szerint nincs mese, másnaposan valami embereset kell enni. Ez lehet hamburger, brassói aprópecsenye, vagy egy nagy adag tészta. Ne foglalkozz azzal, mennyit fogsz belőle megenni, ezektől az adagoktól nem maradsz éhes egészen biztosan. A mátrai borzaskájuk egészen kiváló, de csajosabb ételek is vannak, csirkével, spenóttal...KATT ide, és gyors jobbulást kívánunk!

Címkék:online étel házhozszállítás ételrendelés Vásárlás