2017.04.19 14:12:00 ShoppingGuy

A MAGYAR DIVAT HÁZHOZ JÖN ONLINE VÁSÁRLÁSSAL

A magyar gasztronómia korai virágkorát éli jelenleg, ebben biztosak vagyunk. Ám végre a magyar divatnak is vannak nagyon szép, szabad szemmel jól látható sikerei. Például az egyik az, hogy divat lett újra a magyar. De olyan nehéz rájönni, honnan és hogyan is vásárolhatunk online megbízható, jó minőségű dolgokat, amelyek egyediek is. Ebben fog most segíteni nektek a Nesze!szer csapata!

zoob.jpg

Katti Zoób

Nincs mese, a hazai divat nagy és méltán elismert tervezőjével kell kezdenünk. Zoób Kati nem percember, szakmai kvalitásai és fantasztikus kreációi nem véletlenül vannak a magyar divat élvonala előtt eggyel. Végre webshopban is megrendelhetők a darabok, ami nagy előrelépés. Maradtak a formák: Andrássy Gyula gróf, Ferenc József és Erzsébet királyné adta az idei kollekciója inspirációját. Az ő darabjait viselni, nemcsak életérzés, hanem rang is. Katt IDE

nanushka.jpg

Nanushka

Ő a hazai újhullám előőrse, megteremtője és hát mit mondjunk még róla. Jól viselhető, letisztult darabok és ami érdekes, hogy az utóbbi szezonokban már több színnel játszik. Az idén már a Harpers Bazaar is beszámolt a kollekciójáról, ami azért nem pite, ugye? Épp leértékelés van az oldalán, egy blúzt egészen biztosan mi is beszerzünk, nézz be hozzá te is ITT

aeron.jpg

Aeron

Egy újabb sikertörténetet ajánlanánk nektek - viselésre. Az Áeron. Ebben a szezonban az ingruhák, és mindenféle fodros ujjú kis ingek iszonyat jól sikerültek, a pici nyári barnasághoz már nagyon elképzeltük a viselésüket. ITT rendelhetsz. 

onefashion.jpg

One Fashion

Ez az oldal magyar a hazai kánaán. Annaevától Abodi Dóráig, a Celeniig, Cakóig. Púderek, pirosak, minták, táskák. Ez a piros Annaeva most a szerelmünk. Minden info ITT.

jaffa.jpg

Yaffa Swimwear

Szabad egy csobbanásra? Ugye, lassan már itt fogunk tartani, nagyon reméljük. A tavalyi évünk nagy felfedezése volt a Yaffa. Bikini, egyrészes, kiegészítők. IDE kell benézned, ha kinézted ezt az úszódresszt. 

Címkék:magyar online divat ruha webshop Vásárlás