2017.02.07 10:31:00 ShoppingGuy

Valentin-napi meglepetés: a net ebben is segít!

Hamarosan itt ez a megosztó nap, amit vagy elutasít valaki, vagy örömmel ünnepli. Rendszeresen elhangzik, hogy a Valentin-nap intézményét a kereskedelem találta ki, és lehet, hogy így is van, de ha valami, hát a szerelem megérdemel egy ünnepnapot! Az pedig, hogy milyenné tesszük, ha ünnepeljük, már csak rajtunk múlik. Mert nem muszáj kimerülnie a csoki és a szexi fehérneműk bűvköréből, és még így is intézheted kényelmesen a szervezést egy bankkártyával, otthonról.

istock-623586324.jpg

Igen, a virág elég elcsépelt ajándékötlet, de nem a Plantomime tálalásában. Elképesztő kreativitással kötik meg csokraikat, a végeredménytől biztosan le fog esni az állad még neked is, nemhogy az ajándékozottnak. És van egy olyan csomagajánlatuk, aminek nem hiszem, hogy bármelyik nő ellent tudna mondani: a csokor mellé egy Reka Vago cipőt jelentő utalvány is jár.

plantomime.JPG

Küldj neki egy különleges ebédet a kedvenc fogásaiból a munkahelyére! Például a Netpincéren keresztül ez simán elintézhető anélkül, hogy neked hiányoznod kéne, és máris biztosan remek napja lesz a másiknak, ha tudja: gondolsz rá!

istock-509633316.jpg

Ha már ünnep, tegyük igazán különlegessé: ajándékozz élményt! A legjobb persze az, ha páros élményről van szó, mint például ez a gyrocopter vezetési lehetőség. Mert az élmény és az adrenalin összeköt, az biztos! 

gyro.jpg

Szereti az autókat? Vidd el driftelni! Vannak helyek, ahol menet közben nem az autósülésen élvezheti az eszeveszett pörgéseket, hanem ő maga vezethet – vezetéstechnikai tudás szempontjából sem utolsó dolog ez.

drift.jpg

Az is remek ötlet, ha azzal leped meg a másikat, hogy újraszervezed az első randitokat. Vacsoráztatok, aztán megnéztetek egy jó filmet? Szervezd le a vacsorát ugyanabba az étterembe – ha van rá lehetőség, ugyanahhoz az asztalhoz -, és szerezd be a filmet otthonra, egy romantikus filmezéshez. Az étteremben pedig idézzétek fel a legszebb közös emlékeket. Egy év alatt még fog gyűlni hozzá egy csomó új felidéznivaló.

istock-505292200.jpg

Címkék:online bankkártya valentin nap Vásárlás