2017.01.18 14:03:44 ShoppingGuy

10 dolog, ami jellemző rád, ha rá vagy kattanva a netes vásárlásra

Az online vásárlás kétségkívül remek találmány: elképesztő választékból lehet válogatni, egyszerű a rendelés és a fizetés is, ráadásul sokszor olcsóbban kapod meg ugyanazt az árut a neten, mint a téglából épült boltokban. Aki pedig rendszeresen vásárol a neten, az egy idő után már bizonyos dolgokban másképp is működik.

onlinevasarlo.jpg

Hogy mi minden jellemez egy vérbeli online vásárlót, arra hoztunk most tíz példát. Íme:

  1. Imádod, hogy akár az ágyban, a meleg paplan alatt fekve is megrendelheted a tollal bélelt kabátodat, amiben biztosan nem fogsz fázni a legnagyobb hidegben sem.

  2. Az AliExpress a kezdőlapod a gépeden, de persze a telefonodra is letöltötted már az applikációt. Azt is kened-vágod, hogy mi a vásárlói minősítésed, mikor várhatók az akciók és hogyan szerezd meg a legjobb kedvezményeket biztosító kuponokat.

  3. Nem érted azokat, akik nem bíznak a netes vásárlásban. Hiszen a neten elérhetők az értékelések, lehet hosszasan bújni a vásárlói véleményeket, így viszonylag egyszerű elkerülni a gyanús webshopokból történő rendelést.

  4. Már a kaját is a neten rendeled a spájzba, és imádod, hogy nem kell nehéz szatyrokat felcipelned a lakásig a lépcsőn. A tíz deka csirkesonka is a világhálón keresztül landol a hűtődben, és szinte mindig rendelkezel úgy kétheti alapélelmiszerrel otthon.

  5. Fejből tudod a bankkártyád adatait. Mindet: a számát, a lejárati dátumot és a CVC kódot is. Ez csak természetes!

  6. Gyomrodban mindig pezsgő izgatottságot érzel, mikor megkapod az értesítést, hogy a csomagodat a futár még aznap leszállítja, és te végre kézbe foghatod, amit rendeltél. Amúgy természetesen azt is kívülről fújod, hogy melyik webshop hány nap alatt szállítja le a csomagodat, sőt, a vámoltatási szabályokkal is tisztában vagy.

  7. A futárokat már a nevükön szólítod. Tudod, ki házas, és kinek hány gyereke van, mennyi idősek és mi a nevük. A futár pedig természetesen már téged is a keresztneveden szólít, és olykor ellövi, hogy csak a te rendeléseid kiszállításával is remekül keresne a cégnél.

  8. A karácsonyi ajándékok bevásárlását már januárban, a nagy leárazásokkor megkezded. Nem ismered a dugig telt plázákat, a karácsonyi bevásárlás okozta stresszt és frusztrációt, ellenben te vagy az, aki szinte mindig a legolcsóbban tudja beszerezni a kívánt ajándékokat.

  9. Már nem is emlékszel rá, mikor próbáltál ruhát egy boltban. Viszont tökéletesen tisztában vagy vele, hogy a kedvenc online boltjaidban pontosan melyik méret illik rád, és persze, azt is, hogy mik az igazán neked való szabásvonalak és minták.

  10. Gond nélkül váltod át az eurót és a dollárt forintra, mindig az aktuális napi középárfolyamon. Aki még profibb, az a saját bankjánál érvényes árfolyamon is.

Címkék:online bankkártya Vásárlás