2016.12.30 14:12:00 ShoppingGuy

Ruhamustra, hogy még csillogóbb éved legyen a következő!

Te mit veszel fel? - kérdezi az ember a barátnőjétől ilyenkor. Vagy az is lehet, hogy csak tanácstalanul áll a szekrény előtt és csóválja a fejét. Egy új ruha csak dukál már a bulihoz, nem?! De merre keressünk és mit, ha online szeretnénk vásárolni egy szép ruhát szilveszterre? Ehhez nyújt ötleteket a Nesze!szer blog! 

mastercard_szilveszter_indito.jpg

Az Asosnál gondoltak ránk, így összegyűjtötték Evening dresses címszó alatt az alkalmi ruhákat külön is. ITT találsz kis feketétől a vörös szőnyegig alkalmas rucit magadnak, akár egy igazi nagy estélyis szilveszteri rendezvényre is tudsz választani, de a szomszéd srác bulijába is jók lesznek ott. Van egy-két darab, aminél odaírják, hogy elfogyott. Nem kell csüggedned, ha nem vették le a képet, akkor azt jelenti, néhány napon belül új készlet érkezik belőle és nem lesz gond! (Csak légy türelmes!)

asos-collage1.jpg

Sose feledjük, hogy egy szilveszteri buliban általában a többiek feketében lesznek, vagy esetleg bordóban, pirosban. Amennyiben szeretnéd felhívni magadra a figyelmet, akkor válassz valami stílusosat élénk színben. A Fashion Days oldalán most jó áron vannak Sisley ruhák is, ez a sárga mindennél jókedvűbb és elegánsabb. Leggingset és csizmát is vehetsz hozzá, nem fogsz fázni, az biztos és te leszel a "legnaposabb", gyorsan nézd meg ITT.  

mastercard_fashion_days.jpg

Még mindig a csillogás témakörénél maradva, idén ugye a legnagyobb sláger a rose gold árnyalat. És bizony, ez nemcsak az óráinkra, láncainkra érvényes, hanem a ruháinkra is. Hordhatjuk szoknyaként, vagy ruhaként is, de nyilván csak ünnepi alkalmakkor jön jól ez az árnyalat. Most egy nem unalmas szabású ruhát mutatunk nektek, amely mindenféle karácsonyi after partyra, szilveszteri bulira, vagy évindító koncertre alkalmas és gyönyörű. ITT csillog. 

mastercard_fashion_days2.jpg

Az overálnál jobb alakformáló darab nem létezik, az egészen biztos. Derekat csinál, dekoltázst varázsolhatsz bele egy jó melltartóval és ügyesen alá is lehet öltözni, hogy ne fázzál meg, sőt, blézer is vehető fölé. A fekete pedig slankít is egy jó magas sarokkal. Nézd meg ezt a H&M oldalán, csak arra vigyázz, hogy ne nagy ivós buliba vedd fel, mert minden mosdóba menetelnél kihámozni magad és vissza elég őrjítő dolog. Katt IDE

mastercard_h_m_overal.jpg

Végül, de nem utolsó sorban, egy csillogó, fekete felsővel is villanthatsz rendesen. Akár farmerhez is passzol, akár szoknyához is, te döntesz. Nézd meg a Zara online oldalán, ITT például van egy tutiság. 

mastercard_szilvszter_zara_top.jpg

Az összes fenti szettet megrendelheted online egy bankkártyával, szóval nem is kell elmenned a karácsonyi ajándékokat visszaváltóktól tömött plázákba. Jó bulit mindenkinek! 

+ 1 tipp

mastercard_pom_piece_of_me.jpg

Kényelmesen szeretnél lenni, de közben trendinek is érezni magad. Egy magyar cég pont ilyen ruhákat varr, amiben jól érzed magad és nőies is leszel. A Pom piece of me darabjait ITT nézheted meg, nem fogsz feszengeni bennük, az tuti! Akár barátnős tévézős szilveszterhez, akár asztalon táncolos bulihoz is kiváló! 

Címkék:online divat ruha szilveszter bankkártya Vásárlás