2016.12.27 10:29:00 ShoppingGuy

5 kiegészítő, ami melegen tartja a gyereket a legnagyobb hidegben is

Még a legnagyobb hidegek előttünk állnak, és ha mákunk van, akkor a mínuszokkal együtt kapunk a nyakunkba egy kis havat is, hogy mehessünk szánkózni és hógolyózni. Addig is ideje felkészülnünk, és beszerezni a család számára a legmelegebb kiegészítőket, amikkel tutira nem fognak fázni a kis kezek, a nyakak, az érzékeny fülek és a kihűlésre hajlamos lábak. A Gyerekszoba bloggerei most 5 olyan kiegészítőt hoztak, ami segít a csemetéket melegen tartani, hátha nem kezdik az új évet betegséggel.

Hiába öltöztettem fel a gyereket rétegesen a téli reggeleken, tutira felcsúszott az atléta, felgyűrődött a póló és kint volt a dereka – na, persze, ha nem az egyrészes overállt adtam rá, de azt adtam. Később pedig beszereztünk egy derékmelegítőt neki, az volt olyan széles, hogy a napi rohangászásban is adott védelmet.

kiegeszitok.jpg

Az overállos időszakban a praktikum mindig előrébb való, mint a stílus, de azért ma már nem nehéz olyan kiegészítőket találni a webáruházak kínálatában, amikkel a gyerek még mindig trendszetter lehet – oviban, suliban, bárhol -, és közben tutira nem fagy át akkor sem, mikor meg kell gyúrni a hóember család legkisebb tagját. És mivel sokszor nincs kedvünk betenni a lábunkat a plázákba vagy a kisebb üzletekbe, gondosan ügyeltünk a szemezgetésnél arra, hogy minden darab beszerezhető legyen úgy, hogy a kényelmes kanapén ücsörögsz egy bankkártyával a kezedben. Akkor lássuk!

Imádom az uniszex ruhadarabokat, mert nem kell mindennek rózsaszínben vagy kékben tündökölnie, és nem kell mindenen hercegnőknek vagy autóknak lenniük a gyerekek ruhatárában sem. Plusz pont, hogy így simán tovább használható egy darab, amennyiben kinövés után el akarjuk adni vagy csak odaadnánk valakinek, aki hasznát látja. A H&M füles sapkája fiúknak-lányoknak is jól fog állni, cuki macifülekkel tolja fel a cukiságmétert, melegen tartja a füleket és nem is kerül horror összegbe.

hmfules.jpg

Főleg lányoknál neuralgikus pont a téli öltözködésben a sapka felvétele. Mert az nem megengedhető, hogy szétszedje a frissen fésült, esetleg fonott, nagyobbaknál vasalt tincseket. A hajhagymákat ugyan nem, de a füleket ez esetben remekül védi egy bélelt fülmelegítő is, a Zara fülvédője pedig naná, hogy cicafülekkel érkezik. Így egy nagyobb gyerek is simán felveszi, mert a cicafül mostanság nagyon menő.

zarafulvedo.jpg

Durván át tud hűlni a kisgyerekek keze, így nem érdemes elindulni otthonról kesztyű nélkül. Sőt, ha szánkózni, hóembert építeni megyünk feltétlen több párat vigyünk, vagy kifejezetten síkesztyűt készítsünk be. Addig is, elég egy meleg kötött vagy polárkesztyű, mi most ezt a cicás kesztyűt néztük ki a GAPtől, mert imádnivaló, és az egyujjas rész hátrahajtható, ha valami olyasmit ügyködünk, amihez a gyereknek szüksége van az ujjaira.

 gapkesztyu.jpg

Nem feledkezhetünk meg a lábakról sem: hiába az overáll, alatta a nadrág, egy fél napos téli túrához vagy szánkózáshoz nem árt, ha adunk a gyerekre egy jó harisnyát is. A Nextnél zseniális harisnyákból a kínálat, mindig vidám, ütős színekkel és cukorborsó mintákkal dolgoznak, a minőségük pedig remek, ezt tapasztalatból mondom. Ha kapható lenne még a gyerek méretében, hozzánk ez a baglyos harisnyaszett repülne most.

 nextharisnya.jpg

Ha már az indításnál emlegettem a derékmelegítőket, hát muszáj be is tennem egyet ebbe a listába. A Hippsy direkt gyerekekre is készít derékmelegítőket, jó minőségű, jól nyúló – de nem kinyúló – anyagokból. A derékmelegítők elég szélesek ahhoz, hogy fenék aljától a derék fölé érjenek, és simán rájuk húzható a nadrág is, ha nem akarja a gyerek kívül hordani. Árak tekintetében is igazán barátságosak – és ha már itt tartunk, egyébként a rokonság felnőtt tagjait is el lehet látni innen.

 hippsy.jpg

Címkék:kiegészítő gyerek online divat ruha Vásárlás