2016.12.08 09:30:00 ShoppingGuy

5 karácsonyi ajándéktipp kisgyerekeknek

A karácsonyi ajándékvásárlás nem könnyű műfaj, főleg akkor, ha a tágabb rokonság vagy a baráti kör ajándékairól van szó. A Gyerekszoba blog hozott most öt olyan ötletet, aminek biztosan sikere lesz a kisgyerekeknél - bölcsistől-kisiskolás korig.

Nincs mit tenni, itt van az adventi időszak és azzal együtt a nagy karácsonyi bevásárlás ideje is. Az üzletekben tömegek, idegtépő karácsonyi nóták vég nélküli áradata, ideges felnőttek és sokszor a mászkálásba belefáradt, nyűgös gyerekek, épületen belül izzasztó meleg, odakint meg fogvacogtató hideg.

Na, ez az az őrület, amibe én nem szívesen vetem bele magam. Meg a gyerekem. Jobb lesz nekem is, neki is, ha az összes ajándékot a neten keresztül rendelem meg, kényelmesen, nyugodt körülmények között. De mit lehet találni a neten, aminek egy kisgyerek igazán örül, minőségi cucc, esetleg design szempontjából sem utolsó és még tutira ideér karácsonyig? Erre hoztunk most pár ötletet.

gyerekkariajandek.jpg

Társasjáték minden gyereknek kell! De mi lenne, ha állandó versengés helyett olyan társasjáték kerülne a fa alá, ami együttműködésre sarkall? Mindezt csodálatosan szép grafikával, pazar minőségben prezentálja a Marbushka, akik olyan termékeket vonultatnak fel, amikbe pár perc alatt fülig szerelmesnek illik lenni. A magyar társasjátékgyártókból amúgy sem tudnánk rengeteget felmutatni, de a Marbushka nemcsak itthoni viszonylatokban érdemel első helyezést minden tekintetben, hanem bizony nemzetköziben is. Fiúknak és lányoknak is találni itt játékot, plusz a babáikat is érdemes meglesni.

marbushka.jpg

Kisgyereknél trendi a szerepjáték, imádnak mások bőrébe bújni, és eljátszani, milyen lehet anyának lenni, doktornéninek lenni, netán asztalos bácsinak vagy buszvezetőnek. Ha a szerepjátékhoz adunk egy nagyobb, sokszínű kiegészítős, azzal lehetetlen mellényúlni. Lehet az egy babakonyha – a linken található példány például határozottan nem tucat darab, igazi kis retro cukiság. De lehet egy barkácsműhely is, amiben olyan veszélyes eszközökkel lehet alkotni valamit, mint a kalapács.

konyha.jpg

barkacs.jpg

Mivel a kisgyerekek örökmozgók, nem árt, ha van mivel kiélni a kilométerhiányukat. Rengeteg gyerekjárgányt lehet kapni, de olyat keveset, mint az Ybike járművei. Van futóbiciklijük,rollereik és olyan triciklijük is, ami pár mozdulattal aztán futóbringává alakítható. Minden Ybike-ra jellemző a szuper minőség, és a letisztult, gyerekbarát design, ahogy az is, hogy legtöbbjük olyan anyagokból készül, ami miatt nem szakad majd le a hátad, ha esetleg a játszótérről neked kell hazacipelni. Ja, és a legtöbb járművük még észrevétlen fejleszti is a gyerek mozgását, egyensúlyát, finommotoros skilljeit.

ybike.jpg

Bújócskázni-kuckózni a legjobb dolgok egyike! Persze, ehhez simán elég két szék és egy pokróc, de ha hosszú távon gondolkodunk és minőségi megoldást keresünk, amit esetleg még unokáink is használhatnak majd, akkor érdemes beszerezni egy jó játszósátrat, esetleg tipit. Ezek viszonylag kevés helyet foglalnak, és ha jól választunk, nem fogják tönkre vágni az egyébként gondosan megtervezett lakás összképét sem!

tipi.jpg

A gyerekek odavannak a plüssökért – igen, minden gyerekes család otthonában Dunát lehet velük rekeszteni, de akkor is. És a gyerekek odavannak a közlekedési járművekért is – igen, sokszor még a kislányok is. Na, ezt a két dolgot kombinálja egybe a Plüss Közlekedési Vállalat, amikor plüss metrókocsit – stílusosan néhány esetleges lángocskával az oldalán, de ez már a felnőtteknek szóló geg része -, villamosokat és buszokat készítenek. Webshopjuk a napokban nyitott meg, érdemes csatlakozni a FB oldalukhoz és ott lenni az első rendelők között!

plusskozlekedesi.jpg

Címkék:gyerek online kisgyerek karácsony ajándék Vásárlás