2016.09.15 13:56:00 ShoppingGuy

Így találod meg a legjobb programokat a neten a családnak!

Hétvégék, szabad délutánok, vendéggyerekek érkezése - megannyi szabad óra, amikorra jó valami közös, tartalmas programot keresni. Máris abba botlik az ember, hogy nem is annyira könnyű megtalálni a preferált programokat. Most ehhez következnek szubjektív Időtetriszes tippek.

gyerekprog.jpg

Programajánló

Egy időben az Időtetriszen is rendszeresen készült nyúlfarknyi programajánló, aztán idővel elmaradt, nem titok, miért: egy jó programajánlóhoz idő kell és a változások instant lekövetése, ami nálunk már nem fért bele.

Szerencsére elindult az azóta kedvencemmé vált Minimatiné nevű oldal, ahol heti rendszerességgel találunk hétvégi programajánlót, játszótértesztet, gyerekbarát éttermek mustráját, fesztiválos gyűjtéseket, könyvajánlókat - komplex és megbízható oldal, élvezetes olvasnivalók, közvetlen, barátságos stílusban. Egész biztosan megkönnyítik a gyerekesek életét.

Kedvenc helyek követése

Ma már talán kissé banális ezt kimondani, de tényleg érdemes kedvenc helyeink hírlevelére, közösségi oldalának követésére feliratkozni, hogy mindenről értesüljünk időben. Sokszor a teltházra vonatkozó információk itt jelennek csak meg, vagy extra akciókhoz juthatunk a speciális ajánlatokon keresztül. 

Programkereső

A legnagyobb programkereső, ahol gyerekprogramokat is találunk, a Port.hu oldalán található, igen gazdag a kínálat. Egyrészt örvendetes, hogy nemcsak budapesti, hanem országos a felhozatal, a szűrés is elég részletes, témánkénti bontásban tudunk keresgélni, legyen az színház, mozi vagy akár koncert, gyerek-kategóriában.

Rendszeresen készül aktuális, tematikus válogatás is, hogy minél könnyebben megtaláljuk a nekünk megfelelő programokat. A fesztiválos időszakokban (jellemzően nyáron) részletes ajánlókat kapunk itt, a non plus ultra, hogy a balatoni nyaralóknak konkrétan külön kereső is rendelkezésükre áll, hogy minél egyszerűbben meglegyen az a programlista, ami aktuális lakóhelyünkhöz a legközelebb áll vagy egyáltalán: meg tudjuk nézni, mi vár minket a régióban, a nagyobb városokban az elkövetkezendő napokban.

A Jegymester oldalán külön szekciót találunk a gyerekprogramokhoz, ajánlóval, listával, ide is érdemes benézni, ha programot keresnénk.

Rengeteg helyre online is vásárolhatunk belépőt s ezzel időt tudunk spórolni, kihagyjuk azt a lehetőséget, hogy elfogyjanak a jegyek és sorban állni sem kell. Az online illetve kártyás fizetésnél a MasterCardot általában elfogadják, szerencsére Magyarországon is egyre több lehetőségünk van ezt a készpénzkímélő eszközt használni, ráadásul spórolni is elég jól lehet, ha igyekszünk minél többször kártyával fizetni.

Advertisement

Címkék:gyerek program online kisgyerek Vásárlás