2016.05.20 16:05:48 ShoppingGuy

A feltöltőkártyások megmentője: a Vodafone Gyorsfizetés

Sokan használunk a mobilunkhoz feltöltőkártyát, mert praktikus, könnyen követhető, és segít kordában tartani a telefonköltséget. Egy macera van vele: a feltöltögetés.

gyorsfizetes.jpg

Hányszor előfordult már velem, hogy pont a legrosszabbkor fogyott el a feltöltött összeg, amikor közel s távol nem volt egy hely sem, ahol feltöltőkártyát vehettem volna. Vagy épp nem volt nálam a bankkártyám, amivel az online ügyfélszolgálaton befizethettem volna a szükséges összeget. Innen szép nyerni, igaz?

Hogyan intézheted el a hasonló helyzeteket? A megmentőt Vodafone Gyorsfizetésnek hívják – persze csak azoknak, akik amúgy is a szolgáltatónál vannak. A megmentéshez azonban kell egy kis megelőzés, mégpedig az, hogy az online ügyfélszolgálaton keresztül regisztráltatod a bankkártya-adataidat, így nem kell majd ezeket minden befizetéskor újra megadnod.

Ha már megvan a regisztrációd, a fentiekhez hasonló helyzetben csak rákattintasz a gyorsfizetés gombra, és megadod, mekkora összeget akarsz feltölteni. És tessék: már fel is töltötted a telefonkártyádat! Álmodni sem lehet ennél egyszerűbbet, ugye?

Ugyanez a szolgáltatás elérhető az előfizetőknek is: számlásként szintén kattints a gyorsfizetés gombra, és a teljes tartozásod befizetésre kerül! Persze itt is számolj egy 2-3 napos átfutási idővel, de mostantól bárhol és bármikor rendezheted a számlát, amikor csak eszedbe jut.

A szolgáltatás további előnye, hogy a regisztráció gyerekjáték, és a rendszerben akár több bankkártya adatait is megadhatod. A gyorsfizetés gombot pedig több helyen is elérheted: az Online Ügyfélszolgálat Számlabefizetés oldalán, a Mobil Vodafone Alkalmazáson keresztül és a mobil vagy asztali Számlabefizetés oldalon is, ha be vagy jelentkezve.

Szóval mindegy, hogy a buszon ülsz, vagy egy koncerten jut eszedbe, hogy elfelejtetted a feltöltőkártyádat-telefonszámládat, éjjel kettő van vagy éppen dél, mostantól pikkpakk megoldhatod a helyzetet. Csak legyen egy Gyorsfizetés regisztrációd, no meg net!

Címkék:online mobiltelefon fizetés tudatosság számlafizetés