2017.12.11 10:32:00 ShoppingGuy

Szépségápolás a neten - honnan rendelj?

Az év végi hajrá időszakában felértékelődnek a webshopok nyújtotta előnyök, hiszen időt és energiát spórolhatunk, ráadásul kihagyhatjuk gerillaharcot a tömegben. A szépségápolási cikkek beszerzésére nincs egyszerűbb megoldás a netes rendelésnél, hiszen csak egy bankkártya kell hozzá meg a net. A Stíler blog ajánlója következik.

stiler01.jpg

A ruháknál megszokott méret, és akár minőségi kérdések nem relevánsak, ráadásul amellett, hogy a megszokott, kedvenc márkákat megrendelhetjük, csupa újdonságot is kényelmesen beszerezhetünk. Nézzük, hol érdemes kezdeni a vásárlást!

stiler02.jpg

A nagy sláger: koreai szépség

A koreai nők bőre gyönyörű, és ezt már Európában is észrevették. A genetika és a táplálkozási trükkök mellett ők különleges szérumokkal, krémekkel és pakolásokkal érik el ezt az eredményt, amit nekünk is érdemes kipróbálni. Profi szépségszakértők által ellenőrzött és tesztelt koreai csodaszereket találhatunk a ChockChok webshopban, ahol nemcsak termék típus és márka alapján válogathatunk, hanem a bőrtípusunknak megfelelően is kereshetünk a kategóriákban.

stiler03.jpg

Nemcsak sminket, parfümöt és krémeket rendelhetsz házhoz!

Ha a különleges szappanok, fürdőbombák, természetes anyagokból készült testápolók és hajápolók szerelmese vagy, akkor is érdemes körül nézned a neten. A Lush webáruházában minden van, ami az üzletekben is – egy dolgot kivéve, azt a mámorító illatot, ami becsábítja az embert. Amikor majd kinyitod a csomagot, ez is meglesz.

stiler04.jpg

A kedvencek házhoz jönnek

A legnagyobb parfümériák, valamint drogériák, mint a Douglas és a Rossmann könnyen használható, profi webshopokat működtetnek, így a jól bevált termékeinket már házhoz is rendelhetjük. Aki hűséges, a jól bevált márkákat és kedvenc termékeket a webshopban pillanatok alatt megtalálja, és néhány kattintás után máris úton van a csomag. Érdemes jól körülnézni, mert különleges online akciókkal és exkluzív, kizárólag online elérhető termékkel is kedveskednek a vásárlóknak.

stiler05.jpg

Már nem kell külföldre utazni a különlegességekért

Egyre többször szeretünk bele a YouTube-on, vagy Instagramon szembejövő szépségápolási termékekbe, smink-őrületekbe, amelyek itthon még nem elérhetők. Ilyenkor igazán érdemes körülnézni a nagy, nemzetközi webshopok kínálatában, mert a legmenőbb márkák náluk is megtalálhatók.

A beauty fanatikusok könnyen elérhetik a Tom Ford, a Pat McGrath Labs vagy éppen Christian Louboutin kultikus sminkjeit a Net-a-Porter.com-on, ahonnan elegáns fekete dobozban, masnival átkötve érkezik a luxus.

Címkék:online karácsony bankkártya szépségápolás kozmetikum Vásárlás Külföld Belföld