2017.06.16 16:51:26 ShoppingGuy

PÉNTEK ESTE SZEX ÉS NEW YORK KÖZBEN INTÉZNI A BEVÁSÁRLÁST: MENŐ!

Ó, hol vannak már azok az idők, amikor az ember cekkereket cipelve intézte a bevásárlást! Van ennek sokkal, de sokkal könnyebb és trendibb módja is. Hogy mi, arról a Nesze!szer blog rántja le a leplet!

Például az, amikor bevásárlás közben, péntek este megnézhetjük kedvenc sorozatunkat huszonhatodszor és még a szatyrokkal sem kell bajlódni. Ha már nincs a háznál egy épkézláb pasi, aki megoldaná helyetted. Majd te, kényelmesen! 

pentekeste.jpg

Anyáink generációja azt szokta: a boltban vásárolunk. És a piacon. Tömött bukszával és hosszú időt szánva a válogatásra, bevásárlása. Ám mi már máshogy csináljuk ezt. Kinyitjuk a laptopot, vagy csak letöltünk egy appot, és már meg is lesz a jövő heti joghurt, ásványvíz és kávéadagunk. Ráadásul, még az aprókkal sem kell bajlódnunk, mert az online élet csodás lehetőségeket nyújt nekünk. 

Gazdaságos

Kezdjük a legdurvább adattal. Itt több mint 20 000 termék közül választhatsz. Megkapod a bio müzlidet is, de a súrolószert is, ha súrolni szeretnél. Mi innen rendeljük a különlegesebb élelmiszereinket is, a laktózmentes tejet, meg a bármikor előkapható pizzákat és a kiváló háziasszony vagyok öt perc alatt típusú fagyasztott réteseket is. Hihetetlen precízek, pontosak, mi megmondjuk, kb mikor hozzák a dolgokat és már ott is van. Különösen ajánljuk azoknak, akik sok lépcsős helyen laknak és nem szeretik a vizeket egyenként felcipelni. Fess legények hozzák fel a bubisokat, nekünk meg nem csorbul a szépségünk az erőlködéstől. ITT nézd meg a részleteket.

Ez tényleg szuper!

Erre az oldalra akkor szoktunk rá, amikor meguntuk, hogy dobozonként hordjuk haza a Tchiboból a kapszulákat a reggeli kávéhoz. Nagyon jó magyar borokat is kihoznak és nincs nagy értékű alaprendelés kikötés sem, így nem fognak akadékoskodni, ha csak egy csomag sonkát rendelsz pont tőlük magadnak. Ami tutiság, hogy állateledelük is van rendesen, tehát Fifike konzerveivel sem kell szenveded, nyugodtan nézheted málházás helyett, amikor Carrie négyszáznegyvenedszer szenved Big miatt. Prímán csapj le a dolgokra ITT.  

Nemzetközi ínyenceknek

Jó, most nem arra gondoltunk az ínyencek megjelölésnél, hogy rendelj magadnak polipot, sült kakadut, vagy ilyesmit. Inkább olyan alapételekre céloztunk, amelyek egyszerűen kihagyhatatlanul az alap étkezési készlet darabját képezik. Van Prince csokis kekszük, Rik rok linzerük, hagymás chipsük és tuti olasz paradicsomszószaik, amelyekből kiváló tészta készíthető két perc alatt. (Csak lötty a pasztára és kész!) Nézd meg a térképen, hová szállítanak ki, de szeretni fogod! Ja, és kijött egy saját márkás kozmetikum márkájuk (Cosmica). Minden hajsampon, testradír és társaik természetes hatóanyagokból készül és a konkurenciához képest nagyon olcsók. Érdemes a hajápolási cuccokat is innen rendelned, magyarul, nem franciául - katt IDE.

Jönnek a csajok?

Oké, most péntek este van, de te már tudod, hogy jövő héten kis csajoskodás lesz nálad. Nem kell parázni. Mit szólnál egy isteni parfé tortához vagy néhány pozsonyi kiflihez? Már rendelheted is ITT.

Glutén nélkül, de finoman

Ó, az egyik barátnőd gluténmentesen étkezik a másik pedig vega? Bizonyára idegőrlő lenne, ha te kavarnál mindenféle nekik való szendvicskrémet, meg ilyesmit, amikor majd jönnek névnapozni hozzád. Van egy remek oldal, ahonnan konkrét hidegtálat rendelhetsz, akár tenger gyümölcsiből is, de szendvicsben is nagyon erősek. Remekelnek, ugyanúgy, mint te, amikor otthonról, a fotelből belerakod a kosaradba ezeket és semmi, de semmi más dolgod nem lesz, csak átvenni és elfogyasztani a barátnőkkel. Hű, éhesek is lettünk, nézd meg ITT.

Címkék:online élelmiszer Vásárlás