2017.01.27 17:15:25 ShoppingGuy

Lakberendezz a netről!

Szeretem, ha az otthonom kifejezi azt, aki vagyok, és ha kiszolgálja az igényeimet. Sajnos arra azonban viszonylag kevés időm van, hogy lakberendezési áruházakba járjak – persze, így is van olyan, hogy ott töltök egy-egy napot a hétvégéből. De szeretem azt is, ha az otthonom nem tizenkettő egy tucat, márpedig az egyedi dolgokat nehéz úgy megtalálni, ha nem tud az ember sok boltba elmenni.

Na de szerencsére a neten már rengeteg lakberendezési és design webshopot is találni, így egyszerre többet is össze tudok hasonlítani, ha valamit keresek. Ezekből hoztam most párat, hátha ti is szívesen szépítenétek valamit az otthonotokon úgy, hogy a karosszékből sem kell felállni, csak a bankkártyát előszedni.

zara2.jpg

Ha csak picit akarsz alakítani, de a lehető legnagyobb hatásfokkal, akkor olyan webshopot keress fel, ami elsősorban a kiegészítőkre fókuszál. Úgy egy-két éve már itthon is elérhető például a H&M Home kínálata, ahol bútorokat ugyan nem találsz a kínálatban, viszont párnákban, egyéb textilekben, dekorációkban állati erősek. Azért is szeretem, mert sokszor meglehetősen meglepő darabokat találni náluk mindig egy kis csavarral tálalva.

hmhome.jpg

Aki az elegáns, dédijeink nagypolgári, vagy a modern, letisztult vonalat kedveli, annak ajánlom figyelmébe a Zara Home kínálatát. Gyönyörű ágyneműkkel és kiegészítőkkel indítják meg a designőrültek nyálelválasztását, nekem személyes kedvenceim itt az étkezőasztalra való kiegészítők, azok közül is az evőeszközkészletek. Szerelem, pont.

zara.jpg

Talán furcsán hangzik, de jegyezzétek meg a Tchibo weboldalát is. A kávékon, ruházati termékeken és sportfelszerelésen túl ugyanis bútorokat és lakástextileket is kínálnak. Általában a modern irányvonalat képviselik némi natúr felhanggal, a textilek terén viszont belefér a sokféle színnel és mintával való játék is. Tapasztalataim alapján én elégedett vagyok a termékek minőségével, az ügyfélszolgálatuk pedig zseniálisan jó.

tchibo.jpg

Csak online elérhető, és brutális választékkal rendelkezik a Vivre.hu. Itt nem helyiségek és funkciók szerint kategorizálnak, hanem hangulatok, stílusok szerint, és azon belül mindent lehet kapni, heti váltásban. Bútort, textíliát és naná, hogy dekortárgyakat is. Mivel többféle gyártótól kínálnak termékeket, így bárki találhat a fogára való darabokat, és ha valaki nem engedheti meg magának a designer termékeket, itt jó minőségű replikák közül is válogathat.

vivre1.jpg

Jó lelőhely még a Butlers webáruháza, ahol nemcsak az üzletekben található darabok között lehet válogatni. Személy szerint azért is kedvelem, mert itt sokkal átláthatóbb számomra a kínálat, mint az üzletekben, és sokkal könnyebben megtalálom azokat a dolgokat, amik ár-érték arányban a legkedvezőbbek. Bútorok, kiegészítők, dekorációs elemek mind kaphatók, csak legyen türelmed végignézni minden kategóriát.

butlers1.jpg

Hogy kicsit messzebbre, az országhatáron is túlra merészkedjünk, említsük meg az Anthropologie híres áruházát is. Itt a ruházati cikkektől a rendelésre készült bútorokig mindent megtalálhat az, aki a bohém, eklektikus stílus kedvelője. Nagy választék, remek minőség, és igazán egyedi cuccok. Kell ennél több?

anthropologie.jpg

Címkék:design online bankkártya otthon lakberendezés dekoráció Vásárlás