2016.12.15 13:04:59 ShoppingGuy

5 karácsonyi ajándéktipp kamaszoknak

Ajándékot választani nem egyszerű feladat – mármint, ha tényleg olyat szeretnénk a fa alá tenni, ami örömet szerez és nem egy “alibi ajándék”. Ezért is kezdtük el ajándékajánló sorozatunkat, melynek kisgyerekeknek és iskolásoknak szóló részeit már olvashattátok. Ha lehet még fokozni a nehézségeket: szülőként mit lehet egy tizenévesnek ajándékozni? Jöjjön a Sneakerbox blog karácsonyi ajándékajánlója kifejezetten kamaszoknak!

Legyen meglepetés? Sajnos szinte biztos, hogy felnőtt fejjel nem sikerül eltalálni, hogy éppen mi a menő… Innen adózunk tisztelettel és hódolattal azon szuperszülőknek, akik tudnak annyira egy hullámhosszon lenni kamaszgyermekükkel, hogy pontosan tudják, hogy mi most a cool - pl. a “cool” már nem az. A többségnek szóló tippünk: gyermekünk ajándékbontását követő kényszeredett köszönömjét úgy lehet a legkönnyebben elkerülni, ha megbeszéljük vele, hogy minek örülne igazán.

kamaszkaracsony.jpg

A pénz adja magát, de ennél személytelenebb megoldást nem is lehetne találni. Cikkünkben öt olyan karácsonyi ajándékötletet találsz, amit érdemes lehet megfuttatni tinédzserednél, talán valamelyik beakad.

Még arra is figyeltünk a válogatásnál, hogy az ajándékok beszerzése ne növelje meg a stressz-szintedet: mindegyiket megrendelheted webshopból, gyors és egyszerű kártyás fizetéssel – vagy még a rendeléskor, vagy az arra már felkészült cégeknél átvételkor a futárnál.

Íme öt ötletünk, emelkedő számsorrendben! 

Star Wars x Stance zoknik

Néhány szezon óta már nem csak a szürke-fekete-fehér zokni játszik, rohamosan terjednek a színes, mintás lábravalók. Egy jó sneaker és hozzáillő mintás zokni most nagyon megy. Amióta divat, hogy fel van csavarva a nadrágok szára (pinroll), nagyon is látszanak ezek a különleges zoknik. A mintáknak csak a képzelet szab határt!

A színes zokni forradalom zászlóvivője a Stance márka, most az ő Star Wars kollekciójukat ajánlom figyelmetekbe. Bár a tavalyi Csillagok Háborúja lázat valószínűleg nem lehet majd felülmúlni, de várható, hogy a Zsivány Egyes december 14-i premierje körül ismét felizzanak majd a kedélyek. A Star Wars zoknikollekció több tucat darabot tartalmaz: a film karakterei, robotok, Lázadók, Birodalmiak, bolygók… Megrendelhetők például a The Lab Shop webáruházából.

stance-starwars-zoknik-karacsonyra.jpg

Egy kis ‘fast fashion’: Bershka ajándékkártya

Ha követhetetlen számodra, hogy épp melyik ‘fast fashion’ trend van éppen felívelőben, akkor bízd a gyerekre, hogy lekövesse az eseményeket! Bankkártyáddal pénzt tölthetsz fel egy Bershka ajándékkártyára, amit a megajándékozott a Bershka webshopjában vagy valamelyik üzletében a neki tetsző cuccokra tud elkölteni. 

Az üzletekben egészen biztosan meg tudod ejteni az ajándékkártya beszerzését és feltöltését, a webshop súgó leírása szerint online is be tudod szerezni, de ennek konkrét kivitelezési módját sajnos nem találtuk. A fiúknak szánt és a lányoknak összegyűjtött ajándékajánlatokat viszont megtaláltuk, nézz bele!

bershka-ajandekkartya.jpg

adidas sneakerek

Ha megkérdezed kamaszgyerekedet, hogy szerinte melyik cipőmárka ment a legnagyobbat idén, akkor szinte biztosan az adidas lesz a válasz. A háromcsíkos márka klasszikusai, a Superstar és a Stan Smith most a nagyvárosi utcák legnépszerűbb modellek közé tartoznak - szigorúan fekete-fehérben, hogy egy black&white szetthez passzoljanak- , de az adidas nagyot gurított NMD modelljeivel is, ezeket igazi sorbanállós-nemjutós őrület kísérte tavaszi hazai megjelenésük alkalmával, mostanra már stabilan beszerezhetők.

Nem kifejezetten téli cipők, de amúgy sem fenyeget, hogy visszatérjenek az 1986-os hóviszonyok. A városban - suliban, buliban - úgyis csak az a fontos, hogy menő legyen a cipőd és ezek most nagyon azok. Számos helyen beszerezheted őket, ajánljuk a sneakerbox.hu webshopot, ahol az egyik legjobb választék található belőlük. Bankkártyádat természetesen itt is elfogadják.

adidas-nmd-cipo.jpg

Fesztiválbérlet

Már most karácsonykor fixálni lehet, hogy mit tesz majd a gyerek jövő nyáron. A VOLT, Balaton Sound és Sziget bérletek is megvásárolhatók már online, sőt most még kedvezőbb áron. Mivel egy fesztiválbérlet elég húsbavágó tétel, érdemes lehet a kellemeset a hasznossal összekötni: ilyenkor még valamivel olcsóbb, úgyis menni akar majd, ezzel le van rendezve a karácsonyi ajándékozás is. Az már csak a hab a tortán, hogy neked ki sem kell mozdulni mindehhez: laptop felnyit, VOLT / Sound / Sziget oldal megnyit, bérletet kártyával kifizet, jegyvoucher megjön e-mailben. Már csak egy szép boríték kell hozzá.

fesztivalberlet.jpg

Sony Playstation 4 karácsonyi csomag

Esetleg gamer a gyerek és mindene a játék? Kielégítő otthon a konzolhelyzet? Ha hardweres frissítésre szorulnátok: a Sony PlayStation 4 karácsonyi csomagja mindent tartalmaz, hogy a család összes tagja - bár egyes tagjai bizonyára jobban - átélhesse a piacvezető videojátékos élményt. Az 1 TB merevlemezen bőségesen lesz hely a játékoknak, főleg az ajándék ötösnek! A pakk része autós, platform és táncos játékok mellett a többszörös díjnyertes Uncharted 4 is, mely csak PS4 platformon érhető el! Elérhető például a Konzolok Szervizénél, ingyenes szállítással.

ps4-box.jpg

Címkék:gyerek online karácsony ajándék kamasz Vásárlás